Si no has trobat la manera de dur a terme aquest tràmit electrònic, o si n'has de fer algun sovint, guarda't aquest apartat a la teva llista d'adreces d'interès. Amb un sol clic podràs presentar documentació a l'ens, comunicar, sol·licitar o reclamar algun tema, o bé fer-hi arribar un recurs.

Instància genèrica telemàtica:

Clica aquí per crear una instància genèrica telemàtica

Si alguna cosa ha fallat, tenim una segona opció:

Clica aquí per crear una instància genèrica telemàtica (opció 2)

Instància genèrica presencial:

Clica aquí per crear una instància genèrica presencial

Instàncies específiques per a altres tràmits:

Per poder presentar telemàticament qualsevol instància específica del catàleg de tràmits , només cal presentar una instància genèrica indicant a l'apartat d'exposició que "Vull presentar el Model d'instància (indicar el model escollit) en línia"  i l'apartat de sol.licitud que "Sol.licito sigui registrada aquesta presentació" i adjuntar-la com a document adjunt.

Recomanació per a l'annexió del document: Abans d'accedir a la instància genèrica telemàticament us recomanem que ompliu la instància específica del vostre tràmit, la firmeu i la guardeu al vostre ordinador o suport informàtic que tingueu. Una vegada fet aquest pas, entreu a la instància genèrica, seguiu els passos indicats i adjunteu el document al pas "Annexar documents - Documentació relacionada" Tot seguit ja la podeu tramitar. 

Clica aquí per veure el catàleg de tràmits disponibles