No saps com pots comunicar-te amb aquest ens? Aquí trobaràs els diferents canals d'atenció ciutadana que tens al teu abast.

Oficina d’Atenció  Ciutadana (OAC)

L’Oficina d’Atenció  Ciutadana (OAC) és un servei integral d’atenció personalitzada per facilitar informació genèrica del municipi i de l'Ajuntament, així com per fer diverses tramitacions i gestions.

S’ubica a l’edifici municipal de la plaça de la Igualtat, 1.

Correu electrònic: oac@elmasnou.cat

Telèfon: 93 557 17 77

WhatsApp: 673 638 003

Tràmits: Catàleg de tràmits

L'horari és:

  1. De dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h.

  2. Dijous, de 16 a 19 h (tancat quan s’escaigui en festiu o vigílies de festius). 

Horari d’estiu (de l'1 al 31 d’agost), Setmana Santa i Nadal (dues setmanes): de dilluns a divendres de 8.30 a 14h

Demaneu cita:

Concerteu cita per a l'atenció presencial. 

Cliqueu en aquest enllaç: https://citaprevia.gestorn.com/elmasnou; o truqueu al telèfon al 93 557 17 77 (horari de l'oficina).

 

Oficina Municipal d’Informació de Consum (OMIC)

L’Oficina Municipal d’Informació de Consum (OMIC) és un servei municipal d’atenció directa i gratuïta per informar-vos dels vostres drets com a consumidors de productes o usuaris de serveis.

L’OMIC us informa sobre com cal actuar davant d’un conflicte de consum (derivat de la compra de productes o contractació de serveis a una empresa) i tramita les vostres reclamacions, queixes o denúncies en relació amb aquest tema.

Si és possible, l’OMIC realitza també la mediació per aconseguir un acord entre les parts. Si escau, trasllada l’expedient a la Junta Arbitral de Consum o a l’organisme a qui correspongui la gestió.

Per a concertar visita amb el personal tècnic o rebre una primera atenció, podeu demanar hora al telèfon 93 557 18 00 o acudir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), plaça de la Igualtat, 1.

 

Oficina Municipal d’Escolarització (OME)

L’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) és un servei municipal impulsat conjuntament pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat i l’Ajuntament del Masnou, per promoure la corresponsabilitat entre l’administració educativa i l’Administració local en la gestió del procés d’escolarització que duen a terme els centres educatius sufragats amb fons públics.

Des de l’OME us informen de la normativa i el calendari de cada procés d’escolarització i us orienten i assessoren sobre l’oferta educativa del municipi en el moment de sol·licitar plaça en els diversos ensenyaments.

L'OME és a la plaça de la Igualtat, 1, 1a planta. L’horari d’atenció durant el curs escolar és els dimecres, de 10 a 14 hores. Durant el període de preinscripció dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria, l’OME és oberta de dilluns a divendres, de 10 a 14 h.

 

Punt d’Informació Juvenil (PIJ)

El Punt d'Informació Juvenil Ca n'Humet és un servei municipal gratuït que té com a objectiu principal donar informació contrastada, àmplia i plural, relativa a tots els àmbits d’interès juvenil, així com assessorar i orientar la gent jove de 12 a 29 anys.

El PIJ està ubicat a l’equipament cívic Ca n’Humet, al carrer de Fontanills, 77.

L’atenció al públic és els dilluns, dimarts i dijous, de 17 a 20 h, i els divendres, de 12 a 14 h.

El mes d’agost resta tancat.

 

Oficina de Turisme del Masnou

L’Oficina de Turisme del Masnou s’ubica a la Casa de Cultura i ofereix, entre altres serveis, informació turística i cultural a la ciutadania en general i als visitants. També tramita reserves de visites guiades i d’altres activitats, i proporciona informació ampliada sobre l’itinerari “El Masnou, terra de mar”, entre d’altres.

L'horari és:

1. De setembre a juny:

De dimarts a divendres, de 16 a 20 h.
Dissabtes, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.
Diumenges i festius, de 10 a 14 h.

2. Juliol i agost:

De dimarts a divendres, de 17 a 21 h.
Dissabtes, de 10 a 14 h i de 17 a 21 h.
Diumenges i festius, de 10 a 14 h.

L’Oficina és tancada els dies 1 i 6 de gener, 1 de maig, i 24, 25, 26 i 31 de desembre.

 

Museu Municipal de Nàutica del Masnou

El Museu Municipal de Nàutica del Masnou ofereix informació cultural sobre el municipi, un servei de consulta al fons documental i bibliogràfic del Museu, reserva d’activitats per a la ciutadania en general i visitants, i un servei educatiu per a les escoles, entre d’altres.

L'horari és:

Dijous i divendres, de 17 a 20 h.

Dissabtes, d’11 a 14 h.

El Museu és tancat els dies 1, 5 i 6 de gener, Divendres Sant, 1 de maig, segona Pasqua, 29 de juny (Sant Pere), tot el mes d’agost, i els dies 24, 25, 26 i 31 de desembre.

 

Arxiu Històric Municipal del Masnou

L’Arxiu Històric Municipal del Masnou ofereix un servei de consulta de la documentació i arxiu fotogràfic a la ciutadania en general i a investigadors en particular. També permet la consulta de la biblioteca auxiliar d’edicions municipals i organitza tallers gratuïts per a escoles.

L'horari és:

1. D’octubre a maig:

Dilluns, de 9 a 13 h i de 16 a 19 h.
Dimecres, de 9 a 13 h.

2. De juny a setembre:

Dilluns i dimecres de 9 a 14 h.

 

Biblioteca Municipal Joan Coromines

La Biblioteca Municipal Joan Coromines és un servei municipal gestionat en conveni amb la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

La Biblioteca actua com un centre local d’informació des del qual es facilita l’accés lliure i sense límits al coneixement, la informació i l’ús de les noves tecnologies de la informació i la comunicació per a l’educació, la cultura i el lleure de tots els ciutadans i ciutadanes, en igualtat d’oportunitats per a tothom.

L'horari és:

1. Horari d’hivern (comença el dia: 12 de setembre):

Matins: dimarts i divendres, de 9.30 a 13 h, i dissabtes, de 9.30 a 13 h.
Tardes: de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30 h.

2. Horari d’estiu (comença el dia: 20 de juny):

Matins: divendres, de 9.30 a 13 h.
Tardes: de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30 h.

Es troba al carrer de Josep Pujadas Truch, 1A. Dades de contacte: 93 557 18 88 i b.masnou.jc@diba.cat.

 

Oficina Local d’habitatge

L'Oficina Local d'Habitatge és un servei que, amb el suport de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, aproxima a la ciutadania les gestions i els serveis relatius a l’habitatge establerts en el Pla per al dret a l’habitatge.

Funciona amb visites concertades de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h. al telèfon 93 557 18 00.

Es troba a la plaça de la Igualtat, 1.

 

Centre de Recursos i Informació per a la Dona (CIRD)

El Centre de Recursos i Informació per a la Dona (CIRD) és un servei integral d’informació, assessorament i atenció personalitzada per a dones del municipi que es troben en processos de dificultat.

Es troba ubicat a la plaça de la Llibertat, 17.

L'horari és de dilluns a divendres, de 10 a 14 h, i els dijous, de 16 a 19 h.

 

Servei  d’Assessorament en Matèria d’Estrangeria (SAME)

El Servei  d’Assessorament en Matèria d’Estrangeria (SAME) ofereix informació i orientació a totes les persones nouvingudes sobre qüestions relacionades amb l’estrangeria: laborals, familiars, etc.

S’ubica a l’edifici municipal de la plaça de la Igualtat, 1.

Funciona el primer i el tercer dijous de cada mes, de 16 a 19 h, amb cita concertada, al telèfon 93 557 18 00.

 

Servei d’Acollida de Serveis Socials Bàsics

El Servei d’Acollida de Serveis Socials Bàsics constitueix el primer accés a la xarxa pública de serveis socials, i ofereix informació i l’inici de les gestions en relació amb la cartera de serveis socials a tota la població.

S’ubica a l’edifici municipal de la plaça de la Igualtat, 1.

L'horari és de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h, i els dijous, de 16 a 19 h. amb cita concertada, al telèfon 93 557 18 00.