Trobeu útil aquesta informació? No
Veieu algun error en aquesta pàgina?

Vols implicar-te en les qüestions del dia a dia que gestiona aquest ens? Prefereixes participar en grans projectes o esdeveniments especials? Doncs aquí trobaràs la informació i dades de contacte dels espais de participació ciutadana que existeixen.

Reunions informatives

Descripció

Les regidories convoquen, segons convingui, reunions informatives per tractar qüestions relacionades amb les respectives àrees juntament amb els destinataris dels serveis.

Actualment no hi ha convocada cap reunió informativa.

Audiències públiques

Descripció

L'Ajuntament de Castellví de Rosanes celebra, al llarg de l'any, audiències públiques obertes a tota la ciutadania. Generalment es fan de forma prèvia a la tramitació i pas pel ple de les ordenances municipals i el pressupost, per tal de presentar les línies mestres i recollir els comentaris, suggeriments i aportacions de la ciutadania.

Darrera convocatòria:

Audiència pública sobre el projecte de pressupost municipal per a l'any 2020. Dilluns 20 de gener, a les 18.30h al saló de plens.

 

Anteriors audiències públiques celebrades:

Audiència pública prèvia a les ordenances fiscals 2020. La sessió tindrà lloc el 14 d'octubre a les 19.00h al saló de plens.

Documents Convocatòria audiència pública del pressupost exercici 2020

Enquestes ciutadanes

Descripció

L'Ajuntament de Castellví de Rosanes realitza periòdicament enquestes per conèixer el punt de vista de la ciutadania sobre diferents temes que afecten el municipi. Les enquestes es vehiculen tan en format paper com online. En l'apartat d'enquestes del web es publiquen els resultats de les diferents enquestes realitzades fins a la data.

Consulteu a sota el resultat de les darreres enquestes efectuades.

Documents Resultats enquesta de valoració de la Festa Major 2019
Resultats de l'enquesta prèvia al pressupost 2019

Si tens cap consulta, dubte o suggeriment en matèria de participació, envia un correu a participacio@castellviderosanes.cat