Ets proveïdor d'aquest ens i hi has de presentar una factura electrònica? En aquest apartat hi tens l'enllaç que et mostrarà la bústia de factures electròniques.

Des del 15 de gener de 2015 totes les Administracions Públiques han de rebre de manera obligatoria les factures dels seus proveïdors per via electrònica, d'acord amb el que estableix la Llei d'impuls de la factura electrònica i creació del registre comptable,

Les factures dels proveïdors de les Administracions Públiques queden automàticament registrades i tant les Administracions Públiques com els proveïdors poden fer un seguiment d'aquestes factures.

 

L'Ajuntament de Capellades i la Llar d'Infants Vailets declaren com a Punt General d'Entrada de Factures Electròniques el serveI  e-FACT (suport) que es la plataforma del consorci de l'AOC.

 

Podeu accedir a la bustia de l'Ajuntament de Capellades, per a fer la presentació i consulta de les vostres factures electròniques a aquest enllaç

Per aquells proveïdors que per a l'emissió de factures electròniques necessiten dels codis DIR 3 aquest són:

ÒRGAN GESTOR:                 L01080446

UNITAT TRAMITADORA:      L01080446

OFICINA COMPTABLE:         L01080446

 

Podeu accedir a la bustia de la Llar d'Infants Vailets, per a fer la presentació i consulta de les vostres factures electròniques a aquest enllaç.

Per aquells proveïdors que per a l'emissió de factures electròniques necessiten dels codis DIR 3 aquest són:

ÒRGAN GESTOR:                 LA0007068

UNITAT TRAMITADORA:      LA0007068

OFICINA COMPTABLE:        LA0007068