Període de consulta pública prèvia a la tramitació de la modificació de l'Ordenança municipal d’Edificació. Podeu consultar els documents següents:

 

Exposició pública de l'expedient d'aprovació inicial del projecte tècnic d’instal·lació d’un mòdul turístic entre l’àrea de descans de l’autopista C-32 (El Masnou) i la xarxa viària local de Teià per millorar l’accés al Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora (CEAV-Teià). Podeu consultar els documents següents:


Exposició pública de l'expedient de sol·licitud d'actuació específica d'interès públic en sòl no urbanitzable relatiu al projecte d’actuació específica d’instal·lació d’un mòdul turístic entre l’àrea de descans de l’autopista C-32 en el terme municipal del Masnou i la xarxa viària local de Teià per millorar l’accés al centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora (CEAV-Teià). Podeu consultar els documents següents:


Exposició pública de l'expedient d'aprovació inicial del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible del Masnou 2016-2021. Podeu consultar els documents següents: