Trobeu útil aquesta informació? No
Veieu algun error en aquesta pàgina?

Aquí trobaràs els perfils i trajectòries professionals dels representants polítics locals i dels titulars dels òrgans directius de l'ens i dels organismes vinculats. També hi ha les seves dades de contacte i les seves retribucions. En el cas dels alts càrrecs, també les declaracions d'activitats, patrimonials i interessos.

Alejandro Pastor López

Lloc de naixement Badalona

Data de naixement 17-07-1979

Foto foto

Càrrec Alcalde

Partit polític Partit Socialistes de Catalunya (PSC). President

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives No

Correu electrònic Alcalde@badalona.cat

Perfil

 

Nascut a Badalona el 17 de juliol de l’any 1979. Casat i amb dues filles. Diplomat en Relacions Laborals i Llicenciat en Ciències del Treball. Els seus inicis van ser a l’Associació de Joves Estudiants de Badalona. Posteriorment va desenvolupar diferents responsabilitats del món associatiu, sindical i polític. Des de l’any 1.999 ha treballat a diferents departaments de l’Ajuntament de Badalona.

Regidor de l’Ajuntament de Badalona des de 2015. Ha estat alcalde de la ciutat de Badalona des del 20 de juny de 2018 fins al 15 de juny de 2019. Durant el mateix període ha estat responsable de l’Àrea de Gent Gran i Cooperació; de l’Àrea d’Esports i Joventut de Polítiques d’Igualtat i regidor del Districte 4 (La Salut, Sant Joan de Llefià, Sant Mori de Llefià i Sant Antoni de Llefià).

Actualment és primer secretari del PSC de Badalona i president del Grup Municipal socialista a l’Ajuntament de Badalona.

Tipus Càrrec electe

Teresa González Moreno

Lloc de naixement Adamuz (Còrdova)

Data de naixement 28-08-1980

Foto foto

Càrrec Primera Tinenta d'Alcaldia

Àrea Àmbit de Recursos Interns, Participació, Habitatge i Salut

Partit polític Partit Socialistes de Catalunya (PSC)

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives No

Correu electrònic tgonzalezm@badalona.cat

Perfil

 

Nascuda a Adamuz (Còrdova), l’agost de 1980.Casada amb dos fills. Des de 2011 viu al barri de la Morera amb la seva família. Llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra. Màster en Lideratge per a la Gestió Política i Social per la Universitat Autònoma de Barcelona. Llicenciatura de Postgrau en Hisenda Local per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. Llicenciatura de Postgrau en Dret Local per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. Cursant Màster en Gestió Pública Avançada per la Universitat de Barcelona.

Afiliada a les Joventuts Socialistes des dels 17 anys on va desenvolupar tasques de secretària d’Emancipació Juvenil i secretària d’Acció Social; i al PSC des dels 18 anys. En la seva tasca al PSC des de 2004 forma part de la comissió executiva local i actualment és la secretària de Polítiques d’Igualtat de la Federació del Barcelonès Nord i membre del Consell Nacional del PSC. El 2004 va començar a treballar a l’Associació Prohabitatge com a coordinadora de les Borses Joves d’Habitatge del Barcelonès promovent Polítiques d’Habitatge Jove a la comarca. El desembre de 2005 s’incorpora a L’H2010 Societat Privada Municipal SA com a directora de l’Oficina de l’Habitatge de l’Hospitalet del Llobregat. Actualment és Tècnica Superior en Dret a l’Ajuntament de L’Hospitalet del Llobregat. Involucrada amb els problemes del teixit associatiu principalment als barris de la Salut i Llefià on residia fins emancipar-se, va ser entrenadora de bàsquet de l’Escola Pública Josep Carner, de l’UB Llefià i membre de l’Associació per la Cultura i la Inclusió Social de Badalona, entitat que va impulsar el Pacte per la Inclusió Social a Badalona.

Regidora a l’Ajuntament de Badalona en els mandats 2011-2015 i 2015-2019. 1a tinent d’Alcaldia, regidora de l’Àmbit de Recursos Interns, Participació, Habitatge i Salut i regidora del Districtes 5 i 2 a l’Ajuntament de Badalona entre el 20 de juny de 2018 i el 15 de juny de 2019. Nomenada vicepresidenta de l’IMSP el dia 4 de juliol de 2018 i de BSA el dia 31 de juliol de 2018, així com a presidenta de la Mesa Local de Valoració d’emergències econòmiques i socials en l’Àmbit de l’Habitatge, en el Ple del dia 25 de setembre de 2018.

Vocal al Consell de Direcció de l’Agència Catalana de Consum de la Generalitat de Catalunya.

Tipus Càrrec electe

Rubén Guijarro Palma

Lloc de naixement Barcelona

Data de naixement 28-01-1982

Foto foto

Càrrec Tercer Tinent d'Alcaldia

Àrea Àmbit de Govern i Territori

Partit polític Partit Socialistes de Catalunya (PSC)

Portaveu Partit Socialistes de Catalunya (PSC)

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives No

Correu electrònic rguijarrop@badalona.cat

Perfil

 

Nascut a Barcelona l’any 1982. Criat al barri de Llefià, des del 2011 viu a Can Claris amb la seva parella. Especialista del segment d’empresa en una entitat bancària, és llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra i Màster en Lideratge per a la Gestió Pública per la UAB. Parla anglès i té nocions de francès.

Vinculat al teixit associatiu llefianenc, ha estat jugador, entrenador i directiu de l’UB Llefià. Apassionat de la lectura, les sèries de televisió i l’esport, participa de manera setmanal en el programa radiofònic Mucha Chempions d’Ona Mar FM que promou l’entitat juvenil Projecte9 de la qual és membre.

Addicte a la informació i usuari de noves tecnologies i xarxes socials, el seu compromís polític i social sorgeix amb les manifestacions i mobilitzacions contra la Guerra d’Irak.

Regidor de l’Ajuntament de Badalona durant el mandat 2015-2019. Des de juny de 2018, tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Govern i Territori.

Tipus Càrrec electe

Helena Bayo Delgado

Lloc de naixement Barcelona

Data de naixement 11-04-1970

Càrrec Regidora

Partit polític Partit Socialistes de Catalunya (PSC)

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives No

Correu electrònic hbayod@badalona.cat

Perfil

 

Directora d'orquestra nascuda a Barcelona l’any 1970. Està casada, té un fill i viu a Badalona des de 2005.

Militant del PSC des de 2009 (Funció Pública, Sectorial de Cultura i Agrupació de Badalona). Delegada del Comitè d'Empresa (UGT) durant tres mandats en l'Institut del Teatre (Diputació de Barcelona) on té plaça per concurs oposició.

Té tres títols superiors en música (Conservatori Superior de Música del Liceu), estudis de postgrau en l'Acadèmia Marshall, Màster en Gestió Cultural (Universitat de Barcelona), DESE i DEA en Arts Escèniques (Programa de doctorat Universitat Autònoma de Barcelona). Especialista en Formació Contínua en les Administracions Públiques (Federació de Serveis Públics). Doctoranda a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Accedeix per primera vegada com a regidora de l’Ajuntament de Badalona.

 

 

Trajectòria professional

 

Ha treballat en el Centre Oriol Martorell de la Generalitat de Catalunya. Ha estat convidada com a professora en la Universitat de Califòrnia a Irvine (Los Àngeles, EUA). Ha publicat nombrosos articles en la Revista Musical Catalana.

Amb una àmplia trajectòria professional internacional ha dirigit, entre d’altres, l'Orquestra Filharmònica de Medellín (Colòmbia), l'Orquestra Simfònica de la Universitat de Califòrnia a Irvine (Los Angeles, EUA), l'Orquestra de Stara Zagora (Bulgària) i la Banda Municipal de Barcelona. Ha dirigit grans produccions d'òpera (Aida, Bilbao Exhibition Center) i ballet (Llac dels Cignes, English National Ballet en el Royal Albert Hall de Londres). Directora assistent en el Gran Teatre del Liceu (La Fille du Régiment). Ha estat l'única directora espanyola a dirigir el Ballet Nacional de Cuba convidada per Alicia Alonso (Giselle, Teatre Nacional de L'Havana, Cuba). Ha estat la primera dona a dirigir l'Òpera d'Istanbul (Quixot).

Membre del Jurat de les Beques de Música de la Fundació Güell. Ha estat membre del jurat del Certamen Internacional de Dansa Ciutat de Barcelona sota la presidència de Julio Bocca.

Ha estat directora Artística-Musical del Reial Cercle Artístic de Barcelona i directora Artística del Cicle de Música de l'Associació de Castells i Edificis Catalogats de Catalunya, entre els quals està el castell de Godmar de Badalona.

Premi Rosa Sabater en música espanyola en Música en Compostela (Universitat Santiago de Compostel·la), Primer Premi Fundació Parramón de Catalunya, Tercer Premi Arjau en música catalana, Premi Guineueta 2018 d’Amics del Teatre Zorrilla de Badalona.

 

 

Jordi Subirana Ortells

Lloc de naixement Barcelona

Data de naixement 03-04-1966

Foto foto

Càrrec Segon tinent d'Alcaldia

Àrea Àmbit de Serveis a les Persones i Seguretat

Partit polític Partit Socialistes de Catalunya (PSC)

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives No

Correu electrònic jsubirana@badalona.cat

Perfil

 

Nascut a Barcelona, l’any 1966. Ha treballat a l’empresa privada. Ha militat a Unió Democràtica des de l'any 1993. Exmilitant de la Unió de Joves d’Unió Democràtica. Ha estat president local d'Unió Democràtica de Catalunya a Badalona, president comarcal del Barcelonès d'Unió Democràtica i secretari de Política Municipal de la Intercomarcal de Barcelona-Comarques d'Unió Democràtica de Catalunya.

Regidor des de l’any 2003. Entre 2003 i 2007 va ser el portaveu del grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Badalona i vicepresident d'equipaments comarcals i patrimoni en el Consell Comarcal del Barcelonès. Entre 2007 i 2011 va ser regidor de Comerç i Consum, portaveu del grup municipal de CiU i diputat provincial de la Diputació de Barcelona. En el mandat 2011-2015 va ser portaveu del Grup Municipal de CiU a l’Ajuntament de Badalona i diputat Delegat de Comerç, Mercats i Fires de la Diputació de Barcelona. Ha estat president de la Intercomarcal de Barcelona-Comarques d’Unió Democràtica. Actualment milita a Units per Avançar.

En el mandat 2015-2019 ha estat regidor a l’Ajuntament de Badalona per Units per Avançar. Des del 20 de juny de 2018 fins al 15 de juny de 2019 ha estat segon tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Serveis a les Persones i Seguretat.

Tipus Càrrec electe

Activitats i béns DBA Jordi Subirana

Andrea Zapata Alfonso

Lloc de naixement Badalona

Data de naixement 29-08-1996

Càrrec Regidora

Partit polític Partit Socialistes de Catalunya (PSC)

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives No

Correu electrònic azapata@badalona.cat

Perfil

 

 

Nascuda a Badalona el 29 d'agost de 1996. Des d'aleshores viu al barri de La Pau amb la seva família. Llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració Pública per la Universitat de Barcelona, va treballar com a llibrera a la vegada que estudiava a la universitat.

És activista política i membre de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) des dels 17 anys. Actualment és la primera secretària de la Joventut Socialista de Badalona i secretària d'Acció a la Xarxa de l'Executiva Nacional de la JSC. Implicada i compromesa amb el feminisme i la igualtat de gènere, ha realitzat diverses xerrades sobre igualtat a classes de secundària. El feminisme i les desigualtats que sofreixen les dones a la nostra societat va ser el que la va fer interessar-se per la política.

Sempre ha estat vinculada a diverses activitats artístiques. Ha estudiat teatre a diversos centres de Badalona i ha estudiat escriptura creativa amb l'acadèmia Fuentetaja. Llegir, escriure i escoltar música alternativa són les seves passions. La seva cançó preferida és "Abrazado a la Tristeza" d'Extrechinato y Tú i la seva autora preferida, Clarice Lispector.

Accedeix per primera vegada com a regidora de l’Ajuntament de Badalona.

Xavier Garcia Albiol

Lloc de naixement Badalona

Data de naixement 08-12-1967

Foto foto

Càrrec Regidor

Partit polític Partit Popular (PP). President

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives No

Correu electrònic garciaax@badalona.cat

Xarxes socials Twitter: @Albiol_XG

Perfil

 

Nascut a Badalona, l'any 1967. Ha estat alcalde de Badalona en el mandat 2011-15. Té cursats estudis de Dret. Militant del PP des de l'any 1990, ha estat president del PPC del 2017 al 2018. Ha estat regidor i president del Grup Municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Badalona des del 1991. Ha estat president del Partit Popular a Badalona en dos períodes: des del 1990 fins al 1996 i del 2001 fins a l’actualitat. També va ocupar la secretaria General del PP de Barcelona de l’any 1995 a l’any 2000. Ha estat president del Partit Popular

Del 2000 al 2003 va ser vicesecretari General d’Organització del Partit Popular de Catalunya. Més tard, del 2003 al 2005, va ser secretari de Política Municipal del PPC, i de l’any 2005 a l’any 2008 va ser vicesecretari d’Organització del PPC.

L’any 2003 va ser president del Grup Popular a la Diputació de Barcelona, on també va ser diputat delegat de Salut Pública i Consum durant el període en què el PP va formar part del govern d’aquesta institució, des del juliol de 2011 fins al febrer de 2013.

De 2011 a 2015 ha estat alcalde de Badalona, president del Grup Popular a la Diputació de Barcelona i portaveu del Grup Popular a l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Diputat al Parlament de Catalunya del 2015 fins el 2018, ha estat Senador durant tres anys fins al 2018, sent representant del Consell d'Europa.


 

Tipus Càrrec electe

Juan Fernández Benítez

Lloc de naixement Badalona

Data de naixement 30-01-1986

Foto foto

Càrrec Regidor

Partit polític Partit Popular (PP)

Portaveu Partit Popular (PP)

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives No

Correu electrònic jfernandezb@badalona.cat

Xarxes socials Twitter: @JuanFernandezB

Perfil

 

 

Nascut a Badalona, l’any 1986. Estudis de Dret a la Universitat de Barcelona. Ha cursat el Programa Superior en Lideratge i Gestió Pública per l'IESE.

Ha estat president de Noves Generacions de Badalona i vice-secretari General de Noves Generacions de Catalunya de 2008 a 2016. En l’actualitat és membre del Comité Executiu del Partit Popular de Catalunya.

Regidor de l’Ajuntament de Badalona des del 2007. Al mandat 2011-2015 va ser quart tinent d’alcalde, regidor d’Educació, Esports i Joventut i del districte 5. També va ocupar la vicepresidència del Consell Esportiu del Barcelonès i del Patronat de la Música de Badalona.

En el darrer mandat ha estat president del Grup Municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Badalona.

Tipus Càrrec electe

Cristina Agüera Gago

Lloc de naixement Badalona

Data de naixement 05-11-1990

Foto foto

Càrrec Regidora

Partit polític Partit Popular (PP)

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives No

Correu electrònic caguerac@badalona.cat

Perfil

 

Nascuda a Badalona l’any 1990. És graduada en Dret per ESADE (Facultat de Dret URL) des de l’any 2012. Durant el grau, va participar en el Programa d’Intercanvi ERASMUS a París. També va cursar el Màster en Assessoria Fiscal i el Màster en Advocacia impartits a ESADE (Facultat de Dret, URL).

Va realitzar pràctiques a l’àrea de dret fiscal a un despatx d’advocats internacional. A més d’altres estudis relatius a la Pime ha realitzat el curs de Gestió de Pimes al Centre d’Estudis Financers (CEF).

Ha estat cap de personal d’una empresa ubicada a Badalona. És regidora de l’Ajuntament de Badalona des del 2015. És vocal del comitè executiu de NNGG Espanya.

Tipus Càrrec electe

Daniel Gracia Álvarez

Lloc de naixement Barcelona

Data de naixement 12-02-1979

Foto foto

Càrrec Regidor

Partit polític Partit Popular (PP)

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives No

Correu electrònic dgracia@badalona.cat

Xarxes socials Twitter: @daniel_gracia

Perfil

 

Nascut a Barcelona l’any 1979. És graduat superior en Comunicació Empresarial per l’Institut Superior de l’Administració, Màster en Comunicació Empresarial per aquest mateix centre i MBA per la Universitat Politècnica de Catalunya-EUNCET.

Ha estat director de màrqueting i comunicació a diferents empreses del sector privat i fins a la seva incorporació a l’Ajuntament com a regidor era director de màrqueting i operacions d’una empresa del sector alimentari. A més, també exercia la docència en el programa de màsters de l’ESERP Business School de Barcelona i en el programa d’estudis superiors de l’INSA Business, Marketing i Communication School de Barcelona.

Regidor de Via Pública Mobilitat i regidor dels Districtes 2 i 3 entre 2011 i 2015. Portaveu del Grup Popular entre el 2018 i el 2019.

Tipus Càrrec electe

Irene Elena González Poveda

Lloc de naixement Alacant

Data de naixement 13-03-1976

Càrrec Regidora

Partit polític Partit Popular (PP)

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives No

Correu electrònic igonzalez@badalona.cat

Perfil

 

Nascuda a Alacant el 1976. Estudis de Dret i Ciències Polítiques per la Universitat Oberta de Catalunya i la Universitat de Barcelona. Vinculada a la gestió d'entitats esportives com a tresorera i responsable d'Atenció al Soci del Club Rítmica Barcelona des de 2002 i del Club Escola Gimnàstica Castelldefels des de 2007.

Ha estat responsable d'administració en Borses i Mercats Espanyols (BME) de 2000 a 2007; secretària d’alta direcció en el bufet d'advocats i economistes "Echevarría i Associats" entre 2007 i 2008; secretària-administrativa del Grup Municipal del Partit Popular a l'Ajuntament de Badalona entre 2008-2011; cap del Gabinet d'Alcaldia de Badalona entre 2011 i 2015, moment en què assumeix la direcció del Gabinet de Presidència del Grup Parlamentari del PPC al Parlament de Catalunya fins a 2018.

Fins a maig de 2019 ha estat la directora executiva del Grup Popular a l'Ajuntament de Badalona.

Accedeix per primera vegada com a regidora de l'Ajuntament de Badalona.


 


 

Ramon Riera Macia

Lloc de naixement Barcelona

Data de naixement 07-09-1948

Foto foto

Càrrec Regidor

Partit polític Partit Popular (PP)

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives No

Correu electrònic rriera@badalona.cat

Perfil

 

Nascut a Barcelona, l'any 1948. És mestre industrial i va ser empresari del sector paperer. Afiliat al PP des de l'any 1989, és regidor a l’Ajuntament de Badalona des del 1995.

Riera ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat a l’estructura del PP de Barcelona i de Catalunya, així com a l’Àrea Metropolitana de Barcelona i a la Diputació. Del 2011 al 2013 va ser diputat de Desenvolupament Econòmic i Turisme i vicepresident tercer de la Diputació de Barcelona.

En el mandat municipal 2011-2015 va ser primer tinent d'alcalde i regidor de l'Àrea d'Hisenda i Recursos Interns de Badalona.


 

Tipus Càrrec electe

Miguel Jurado Tejada

Lloc de naixement Bujalance (Còrdova)

Data de naixement 30-07-1951

Foto foto

Càrrec Regidor

Partit polític Partit Popular (PP)

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives No

Correu electrònic mjurado@badalona.cat

Perfil

 

Nascut a Bujalance (Còrdova), l’any 1951. Diplomat en Infermeria i Podologia. Ha treballat a l’Institut Català de la Salut. Expert en Salut Pública, va cursar un Postgrau de la Universitat de Barcelona en Gestió Empresarial d’Atenció Primària. Té formació en Educació Sanitària i és diplomat en Infermeria d’Empresa.

Va ser secretari del Col·legi d’Infermers de Barcelona (1977-1981), secretari general del Sindicat d’Infermeria d’Espanya (1983-1985) i secretari general del Consell Nacional d’Infermeria (1981 a 1985).

És regidor a l’Ajuntament de Badalona des de l’any 2007 i en el mandat, entre 2011 i 2015, va ser 3r tinent d’alcalde i regidor de Seguretat, Convivència i Participació.

Tipus Càrrec electe

Daniel Paños Molina

Lloc de naixement Vilassar de Mar

Data de naixement 04-04-1989

Càrrec Regidor

Partit polític Partit Popular (PP)

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives No

Correu electrònic dpanosm@badalona.cat

Perfil

 

Nascut a Vilassar de Mar, l’any 1989. Té cursats els estudis de Máster en Direcció de Comunicació Empresarial i Institucional per la Universitat Autònoma de Barcelona (promoció 2016-2018). També és graduat en Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona des de l’any 2013.

Ha estat assessor del Grup Municipal Popular entre els anys 2015 i 2019 i va ser coordinador d’Acció de Govern durant els anys 2014 i 2015. Ha treballat en el sector privat, tant en l’àmbit de la comunicació empresarial com en el de l’educació i el lleure infantil i juvenil. Veí del barri de Montigalà. Està vinculat al moviment associatiu andalús a la ciutat.

Accedeix per primera vegada com a regidor de l’Ajuntament de Badalona.


 

Rosa Bertran Bartomeu

Lloc de naixement Badalona

Data de naixement 10-09-1956

Foto foto

Càrrec Regidora

Partit polític Partit Popular (PP)

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives No

Correu electrònic rbertran@badalona.cat

Xarxes socials Twitter:@rosabertran

Perfil

 

Nascuda a Badalona l’any 1956. Comerciant i empresària del sector de la restauració. Té formació empresarial obtinguda a l’escola de Gremi de Flequers de la província de Barcelona.

Va ser col·laboradora de la Fundació Internacional de la dona emprenedora (FIDEM), a on va impartir cursos de formació culinària i d'emprenedoria femenina.

Regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme entre 2011 i 2015.

Tipus Càrrec electe

Rosa Del Amo Hernández

Lloc de naixement Badalona

Data de naixement 04-10-1978

Càrrec Regidora

Partit polític Partit Popular (PP)

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives No

Correu electrònic rdelamo@badalona.cat

Perfil

 

Nascuda a Badalona, l’any 1978. És MBA (2015), Màster en Comunicació Política i Electoral per la Universitat Autònoma de Barcelona (2011) i graduada en Ciències de la Comunicació, especialitat en Periodisme (2001).

Ha estat cap de Comunicació del Partit Popular de Badalona des del 2015 i del Partit Popular de Catalunya durant la presidència de Xavier Garcia Albiol. Anteriorment va ser coordinadora d’Acció de Govern durant els anys 2012 i 2015. En el sector privat ha estat directora d’un setmanari d’informació gratuïta de Badalona i Santa Coloma de Gramenet, així com de diverses revistes especialitzades a MC Ediciones.

Va començar la seva trajectòria periodística al diari El Punt, col·laborant en la secció d’esports. Veïna del barri de Canyadò, és membre del Col·legi de Periodistes de Catalunya i està lligada al moviment basquetbolístic de la ciutat.

Accedeix per primera vegada com a regidora de l’Ajuntament de Badalona.


 

Amanda Feria Chica

Lloc de naixement Badalona

Data de naixement 27-08-1987

Càrrec Regidora

Partit polític Partit Popular (PP)

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives No

Correu electrònic aferiac@badalona.cat

Perfil

 

Nascuda l’any 1987 a Badalona. Veïna del barri de la Morera. Té estudis de Formació en Tècniques comercials i vendes i una àmplia formació en música.

La seva experiència laboral ha estat orientada principalment a les vendes i relacions públiques paral·lelament a la seva carrera artística. Actualment forma part de l'equip de l'empresa badalonina Audax des del 2013, primer com a responsable del Departament de venda directe i actualment com a Key Account Manager.

Accedeix per primera vegada com a regidora de l’Ajuntament de Badalona.


 

M. Dolors Sabater Puig

Lloc de naixement Badalona

Data de naixement 06-10-1960

Foto foto

Càrrec Regidora

Partit polític Guanyem Badalona en Comú (GBeC)

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives No

Correu electrònic mdsabaterp@badalona.cat

Xarxes socials twitter: @mariadolorsa

Perfil

Nascuda l’any 1960 a Badalona, al barri Manresà. Llicenciada en Ciències de l’Educació (pedagoga) especialitzada en terapèutica (educació especial) i màster en assessorament psicopedagògic.

 

Alcaldessa de Badalona per Guanyem Badalona en Comú entre 2015 i 2018. Candidata electa per La Badalona Valenta (GBeC-ERC-Avancem-MES).

 

Associativament i des del voluntariat compromès ha lluitat pels drets de les persones amb diferents capacitats col·laborant amb ASPANIN (Associació pro persones amb discapacitat intel·lectual) i en moviments culturals, de defensa de drets lingüístics i polítics des de la resistència durant la dictadura franquista, fins a l'actualitat. Durant tots aquests anys ha impulsat i treballat en diversos àmbits de la vida associativa de la ciutat: persones amb discapacitat, educació en el lleure, participació juvenil, antimilitarisme, educació per la pau, ecologisme. A la dècada dels 90 la dedicació es va centrar en l’àmbit veïnal, consell de districte, mobilitat, recuperació de la memòria històrica i cultural-tradicional, participació infantil, Consell Educatiu de ciutat, reivindicació escola pública i en l’àmbit del feminisme, va contribuir a posar en marxa un moviment que posava en pràctica alternatives al model de criança dominant.

 

En els darrers anys aquesta implicació s’ha concentrat en aspectes relacionats amb els drets de les persones amb diversitat funcional (Deixem de ser invisibles), mobilitat, drets culturals i lingüístics, de participació (Festa Major alternativa, espai jove de converses interculturals) convivència i cohesió social (Òmnium, Colors de la tardor, xarxa d’acollida) contra el racisme i la xenofòbia, Badalona som totes i tots, campanya anti rumors, Moviments locals, campanya contra el feixisme als ajuntaments i en la defensa dels drets socials i públics en general (Badalona es mou, Pels nostres Drets…) i a favor del dret a decidir (campanya país normal, campanya Ara és l'hora i campanya 9N).

 

 

Trajectòria professional

 

La seva trajectòria professional comença el 1976 a l’escola NOLVA, i tot i estar sempre dins el camp educatiu, abasta àmbits molt diversos, destacant l’educació especial, l’acollida a l’alumnat nouvingut i els Plans educatius d’Entorn (concretament el de Sant Roc) dins el pla per la llengua i la cohesió social, i l’impuls de projectes d’aprenentatge i servei.

 

Actualment professora a l’Institut Júlia Minguell de Llefià en excedència.

Tipus Càrrec electe

Nora San Sebastián Martínez

Lloc de naixement Tolosa (Guipúscoa)

Data de naixement 14-09-1977

Càrrec Regidora

Partit polític Guanyem Badalona en Comú (GBeC)

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives No

Correu electrònic nsansebastianm@badalona.cat

Perfil

 

Nascuda el 1977 a Tolosa (Guipúscoa), porta tota la seva vida a Badalona. És mare d’una nena i un nen, de 6 i 3 anys. Actualment, viu al barri de Coll i Pujol.

 

És enginyera tècnica industrial especialitzada en química industrial i fa més de 12 anys que treballa en el foment de la recollida selectiva dels residus municipals a l’Agència de Residus de Catalunya.

 

Al llarg de la seva trajectòria de voluntariat ha participat a l’AMPA de l’EBM Virolet i continua participant a l’AMPA de l’Escola Artur Martorell, alhora que ha estat al grup de treball de Bressol de FAMPA’s. Ha format part de la Comissió de programa Guanyem Badalona en Comú impulsant jornades temàtiques per al debat i la redacció del programa i ha col·laborat estretament en el mandat 2015-2019 amb temes de residus i d’educació de les Escoles Bressol.

 

Accedeix per primera vegada com a regidora de l’Ajuntament de Badalona.

 

Carmen Martínez Ruzafa

Lloc de naixement Barcelona

Data de naixement 05-11-1959

Càrrec Regidora

Partit polític Guanyem Badalona en Comú (GBeC)

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives No

Correu electrònic cmartinezr@badalona.cat

Perfil

 

Nascuda el novembre de 1959 a Barcelona, ha viscut sempre a Badalona, a diferents barris de la ciutat, i en aquets moments al barri de Coll i Pujol.

 

Llicenciada en Biologia i mestra d’Educació Física. Aquesta professió l’ha exercit des del 1980, la major part d’aquest temps a l’escola Artur Martorell de Badalona a on també ha desenvolupat la tasca de direcció del centre durant 8 anys.

 

Ha treballat i s’ha compromès en diferents entitats de la ciutat. Ha estat present en la gestació de l’important moviment dels esplais laics, impulsant la coordinadora d’esplais de Badalona. També va ser present en el nucli que va fer néixer l’Associació de Veïns del Centre a la segona meitat dels anys 70, mentre participava de l’incipient moviment d’estudiants de l’Institut Isaac Albéniz. Des de principis dels anys 80 ha estat vinculada a CCOO, sent delegada sindical a diferents empreses a on ha treballat i tenint diferents responsabilitats comarcals i nacionals, tant en l’àmbit d’educació com en d’altres espais: política educativa, polítiques socials, relacions amb els moviments socials, precarietat laboral, etc. En aquesta dècada va participar de manera activa en l’organització de les grans vagues del 87 en l’ensenyament privat i en el 88 en l’ensenyament públic. La seva activitat sempre ha estat vinculada i compromesa amb el moviment educatiu i des d’aquest àmbit va iniciar “Badalona es mou”.

 

Ha militat políticament a ICV i de la mà d’aquest partit va ser coordinadora d’Educació i directora de Serveis de Medi Ambient a l’Ajuntament de Badalona del 2003 al 2007 i regidora del 2007 al 2011.

 

 

 

 

Antonio Flores Fernández de Córdoba

Lloc de naixement Barcelona

Data de naixement 03-05-1964

Càrrec Regidor

Partit polític Guanyem Badalona en Comú (GBeC)

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives No

Correu electrònic afloresfdc@badalona.cat

Perfil

 

Nascut el 1964 a Badalona. Viu a Llefià. En l’actualitat treballa com a tècnic de manteniment en telecomunicacions. Va treballar com a monitor ocupacional d’electricitat i lampisteria amb col·lectius mal qualificats d’extrema dificultat.

 

Segons el nou regidor, la seva formació i experiència ha estat a la “Universitat Popular de Llefià” on ha estat formant-se en diferents assignatures: algunes d’elles desaparegudes com el Grup L’Ortiga, el KJA o el Mili KK; i altres encara en funcionament, com l’Arxiu Històric de Llefià, l’AV de Sant Mori i l’AV de Sant Antoni, on s’ha format en diverses matèries com són autogestió, micro-urbanisme, treball en xarxes, autoprotecció veïnal, entre altres. Segons el nou regidor, des de fa uns anys, està fent un “màster en gestió cultural popular” impartit per les “facultats de la Comissió de Cultura de Llefià”.

 

Als 15 anys va començar a militar a una organització de l'esquerra revolucionària de la ciutat, vinculada al MCC i en l'actualitat està participant dins el moviment de l'esquerra independentista

 

Accedeix per primera vegada com a regidor de l’Ajuntament de Badalona.

Oriol Lladó Esteller

Lloc de naixement Badalona

Data de naixement 26-09-1971

Foto foto

Càrrec Regidor

Partit polític Esquerra Republicana de Catalunya - Avancem - MES (ERC-A-MES)

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives No

Correu electrònic olladoe@badalona.cat

Xarxes socials twitter: @oriolllado

Perfil

 

Nascut a Badalona l’any 1971. Casat i pare de dos fills. Llicenciat en Ciències de la Informació (1991-1995 | UAB). Professionalment, especialitzat en periodisme ambiental, comunicació institucional i social media. Ha treballat en diferents mitjans i per encàrrec d'administracions públiques.

 

En l’àmbit cívic, compta amb una llarga trajectòria en l’activisme cultural i ciutadà a Badalona i també en l'àmbit professional, en què forma part de diferents organitzacions en els àmbits de la comunicació ambiental i el periodisme crític.

 

Es va estrenar com a regidor entre els anys 2015-2019, en què durant tres anys va ser primer tinent d'alcalde encarregat de l'Àrea d'Urbanisme.

 

Actualment és diputat de Cultura a la Diputació de Barcelona, en funcions.

 

Tipus Càrrec electe

Àlex Montornès Torrecillas

Lloc de naixement Badalona

Data de naixement 21-07-1986

Càrrec Regidor

Partit polític Esquerra Republicana de Catalunya - Avancem - MES (ERC-A-MES)

Portaveu Esquerra Republicana de Catalunya - Avancem - MES (ERC-A-MES)

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives No

Correu electrònic amontornest@badalona.cat

Perfil

 

Nascut a Badalona l'any 1986. Ha viscut tota la vida al barri de Dalt la Vila i, recentment, al de Casagemes. Doctor cum laude per unanimitat en Física per la Universitat de Barcelona. Va estudiar la llicenciatura de Física i posteriorment un màster de Meteorologia a la mateixa universitat. Ha treballat a diverses empreses de la indústria eòlica: Meteosim Truewind (2010-211) i AWS Truepower (2011-2014) com a predictor de vent i realitzant recerca en mètodes estadístics i a Vortex (2014-actualitat) fent recerca en models meteorològics d'alta resolució. Ha col·laborat en diversos projectes de recerca amb la Universitat de Barcelona i centres de recerca dels Estats Units com el National Center of Atmospheric Research. Ha sigut membre de tribunals de treballs del màster d'Energies Renovables mitjançant l'empresa UNIBA (2016-2017) i participa com a ponent convidat al curs de Meteorologia de la Universitat de l'Experiència que realitza la Universitat de Barcelona (2016-actualitat). Ha realitzat més de 30 publicacions a revistes científiques de renom i a conferències de prestigi internacionals, així com diverses xerrades de divulgació sobre el canvi climàtic i les energies renovables.

 

Militant d'Esquerra Republicana des de l'any 2016, ha estat secretari d'Organització de la Federació Comarcal del Baix Besòs (2016-actualitat), secretari d'Organització d'ERC-Badalona (2017) i president d'ERC-Badalona (2017-actualitat). Ha col·laborat amb ERC fent anàlisis de big-data i anàlisi electoral (2018-actualitat).

 

Accedeix per primera vegada com a regidor de l’Ajuntament de Badalona.

 

 

Anna Maria Lara Carmona

Lloc de naixement Badalona

Data de naixement 29-05-1968

Càrrec Regidora

Partit polític Esquerra Republicana de Catalunya - Avancem - MES (ERC-A-MES). Presidenta

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives No

Correu electrònic alarac@badalona.cat

Perfil

 

Nascuda a Badalona el 1968, de pares d’origen andalús. Divorciada, amb dues filles. Viu al barri de Llefià.

 

Diplomada en Treball Social. Des del 1994 treballa amb infància, joves, programes contra la violència de gènere, discapacitat i serveis socials. Amplia la carrera social amb formació en el camp de la resolució de conflictes, la gestió emocional, les relacions humanes i la neuro-lingüística.

 

De jove participa i dinamitza grups de moviments d’educació en el lleure per a infants i joves, com és el MIJAC i la JOC, on es promou la consciència obrera i social. Ha col·laborat en el teixit associatiu del barri de Sant Antoni de Llefià. Actualment milita a ACO (Acció Catòlica Obrera) i és membre de la Junta Directiva de l’associació Aspanin.

 

Obté bona part de l’energia que necessita el dia a dia de l’acció social del contacte amb la natura. Caminar per la muntanya, redescobrir el món rural i l’acostament a la cultura i tradicions són pràctiques que l’ajuden en tres necessitats vitals: la relació amb les persones, la comunicació i les constants ganes d’aprendre. Les escapades al món rural estableixen ponts de relació i comunicació entre entorns (el rural/urbà) i alimenten la curiositat innata i el contacte amb les persones.

 

Accedeix per primera vegada com a regidora de l’Ajuntament de Badalona.

 

 

 

Aïda Llauradó Álvarez

Lloc de naixement Badalona

Data de naixement 17-11-1984

Càrrec Regidora

Partit polític Badalona en Comú Podem (BeCP). Presidenta

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives No

Correu electrònic allaurado@badalona.cat

Perfil

 

Nascuda a Badalona el 1984. Va estudiar EGB a l’escola Jungfrau i ESO i batxillerat a l’institut Badalona 7. És llicenciada en Ciències Polítiques a la Universitat Pompeu Fabra (2006). Postgrau i Màster en Igualtat de Gènere per la UAB - Diputació de Barcelona (2008).

Va treballar d’agent d’igualtat de gènere a la Diputació de Barcelona a l’Ajuntament de Pineda de Mar del 2008 al 2010. Tècnica d’igualtat de gènere per una empresa privada a Barcelona durant l’any 2011.

Assessora del Grup municipal d’ICV-EUiA de l’Ajuntament de Badalona del 2011-2015. Regidora de l’Ajuntament de Badalona en els últims mesos del mandat 2011-2015. Assessora de Govern de l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible de l’Ajuntament de Badalona del 2015 al 2018. Part del 2018 i 2019 ha treballat per a una empresa en projectes de millora dels Serveis Socials en l’àmbit local, com a politòloga.

A nivell associatiu es va implicar a Joves d’Esquerra Verda des dels 21 anys, i posteriorment a ICV, essent coordinadora local a Badalona, membre de la direcció nacional, i actualment és membre del Consell Nacional de Catalunya en Comú, i coordinadora local de Badalona En Comú.

És membre fundadora de l’Associació Catalana de Professionals de la Igualtat de Gènere (ACPIG), on va ser presidenta del 2010 al 2017. També ha estat implicada en el moviment feminista, a Dones amb Iniciativa, i actualment és sòcia de l’associació La Rotllana, entitat juvenil del barri de la Salut.


 


 

Rosa Trenado Sánchez

Lloc de naixement Puebla de Alcocer (Badajoz)

Data de naixement 17-06-1983

Càrrec Regidora

Partit polític Badalona en Comú Podem (BeCP)

Portaveu Badalona en Comú Podem (BeCP)

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives No

Correu electrònic rtrenados@badalona.cat

Perfil

 

Nascuda en Puebla de Alcocer, Badajoz en 1983 i resident a Badalona des del 2008.

Formació en Relacions Laborals amb Postgrau en Administració i Direcció d'empreses per l’EAE Business School.

Treballa des de fa més de 15 anys en el sector privat de la construcció exercint funcions de control de gestió. Vinculada al moviment sindical des de l'inici de la seva vida laboral.

Va començar militant en la JC (Joventuts Comunistes) de Badalona. Va participar del moviment 15M i és militant de Podemos des del 2014. Membre del Consell Nacional de Catalunya en Comú. Fundadora i membre del primer cercle temàtic de Podemos a nivell estatal sobre ASI (Abús Sexual Infantil).

Accedeix per primera vegada com a regidora de l’Ajuntament de Badalona

David Torrents Mingarro

Lloc de naixement Badalona

Data de naixement 01-04-1976

Càrrec Regidor

Partit polític Junts per Catalunya Badalona (JxCB). President

Portaveu Junts per Catalunya Badalona (JxCB)

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives No

Correu electrònic dtorrents@badalona.cat

Perfil

 

Nascut a Badalona l'any 1976. Casat i pare de dos fills. Estudis en Química i Mosso d'esquadra en excedència.

 

Mosso de la 12a promoció. Ha treballat a Osona i a Badalona com a membre de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat. Els últims 6 anys ha treballat a l’Àrea Central d’Anàlisi, com a especialista en radicalisme islàmic.

 

Entre els anys 2007 i 2011 va ser coordinador de Convivència de l'Ajuntament de Badalona. Responsable dels plans d'acollida, de convivència i del diàleg interreligiós.

 

Ha estat membre de la junta de l’AA.VV del Centre i ha participat en el Pacte Local Pel Dret a Decidir i el Pacte Local pel Referèndum.

 

Militant del PDeCat i president Local del PdeCat des de desembre de 2016. Actualment també milita a la CRIDA NACIONAL.

 

Accedeix per primera vegada com a regidor de l’Ajuntament de Badalona.


 

 

Trajectòria professional