Què opinen els grups municipals del Govern i de l'oposició? I quines són les seves propostes? Consulta-les aquí.

Any 2021

PLE 25/03/21

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL PSC SOBRE LA VENDA DE PATRIMONI MUNICIPAL. Es desestima 10 vots a favor (5 ERC, 3 PSC i 2 CUP) i 11 vots en contra (11 JxCAT).

MOCIÓ DEL JOVENT REPUBLICÀ D'OLOT A FAVOR DEL PLE RECONIEXEMENT DELS DRETS DE LES PERSONES TRANS I EN SUPORT D'UNA LLEI TRANS ESTATAL. S'aprova amb 18 vots a favor (11 JxCAT, 5 ERC i 2 CUP) i 3 vots en contra (3 PSC).

PLE 18/02/21

MOCIÓ DE SUPORT A L'AMNISTIA. S'aprova amb 17 vots a favor (10 JxCAT, 5 ERC i 2 CUP) i 3 vots en contra (3 PSC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL ERC PER INSTAR A LA TRANSPARÈNCIA ACTIVA EN LA INFORMACIÓ A LA CIUTADANIA SOBRE EL TRAÇAT DE LA VARIANT D'OLOT. S'aprova per unanimitat dels assistents.

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP PER EXIGIR LA RETIRADA DE L'ACUSACIÓ DE LA GENERALITAT EN LES CAUSES OBERTES CONTRA INDEPENDENTISTES. S'aprova amb 17 vots a favor (10 JxCAT, 5 ERC i 2 CUP) i 3 vots en contra (3 PSC).

PLE 21/01/21

MOCIÓ DE L'AGRUPACIÓ SARDANISTA OLOT EN SUPORT A LA CANDIDATURA DE LA SARDANA A LA LLISTA REPRESENTATIVA DEL PATRIMONI CULTURAL IMMATERIAL DE LA HUMANITAT, DE LA UNESCO. S'aprova per unanimitat dels assistents.

MOCIÓ DEL CERCLE EURAM GARROTXA PER DEMANAR ALS GRUPS MUNICIPALS DE L'AJUNTAMENT QUE ES MANIFESTIN A FAVOR O NO DE DESENVOLUPAR LA VARIANT D'OLOT. S'aprova amb 14 vots a favor (11 JxCAT i 3 PSC), 2 vots en contra (2 CUP) i 5 abstencions (5 ERC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL D'ERC PER LA POSADA EN MARXA DE LA LLEI DE MESURES URGENTS EN MATÈRIA DE CONTENCIÓ DE RENDENS EN ELS CONTRACTES D'ARRENDAMENT D'HABITATGE. S'aprova amb 18 vots a favor (11 JxCAT, 5 ERC i 2 CUP) i 3 abstencions (3 PSC).

 

Any 2020

PLE 17/12/20

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL PSC DEMANANT LA TRANSFORMACIÓ DEL CENTRE D'ATENCIÓ PRIMÀRIA D'OLOT (CAP) EN CENTRE D'URGÈNCIES D'ATENCIÓ PRIMÀRIA (CUAP). S'aprova amb 19 vots a favor (11 JxCAT, 5 ERC i 3 PSC) i 2 abstencions (2 CUP).

PLE 19/11/20

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL ERC PER LA POSADA EN MARXA DE LA LLEI DE MESURES URGENTS EN MATÈRIA DE CONTENCIÓ DE RENDES EN ELS CONTRACTES D'ARRENDAMENT D'HABITATGES. Es retira a proposta del grup que la proposava.

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL ERC AMB MOTIU DEL 25 DE NOVEMBRE, DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES. S'aprova per unanimitat dels assistents.

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP PER IMPULSAR UN MODEL PÚBLIC I DE QUALITAT A LES RESIDÈNCIES I EN L'ATENCIÓ A LA GENT GRAN . Es desestima amb 11 vots en contra (11 JxCAT-Junts), 10 vots a favor (5 ERC, 3 PSC i 2 CUP).

 

PLE 29/10/20

MOCIÓ DE LA PLATAFORMA "NO ÉS UN VIAL, ÉS UN CARRER" PER DECRETAR RESTRICCIONS DE PAS DE VEHICLES PESANTS. Es desestima amb 11 vots en contra (11 JxCAT-Junts), 5 vots a favor (5 ERC) i 5 abstencions (3 PSC i 2 CUP).

MOCIÓ DEL CLUB ATLÈTIC OLOT, L'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT MIQUEL I LES TRIES-ALBA ROSA PER LA RECUPERACIÓ DE LES INSTAL·LACIONS DEL CAMP MUNICIPAL DE LES MATES. Es desestima amb 11 vots en contra (11 JxCAT-Junts), 10 vots a favor (5 ERC, 3 PSC i 2 CUP).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP EN SUPORT ALS METGES I METGESSES INTERNES RESIDENTS EN VAGA. Es retira a proposta del grup que la proposava.

 

PLE 27/08/20

DISPOSICIÓ DELS ROMANENTS DE TRESORERIA PER LA SUFICIÈNCIA FINANCERA DELS ENS LOCALS. S'aprova amb 16 vots a favor (11 JxCAT i 5 ERC) i 5 abstencions (3 PSC i 2 CUP).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL JxCAT DE REBUIG A L'OCUPACIÓ IL·LEGAL D'HABITATGES. S’aprova amb 19 vots a favor (11 JxCAT, 5 ERC i 3 PSC) i 2 vots en contra (2 CUP).

 

PLE 23/07/20

MOCIÓ DE SANITÀRIES EN LLUITA PER UNA ÚNICA SANITAT 100% PÚBLICA I EN UN ÚNIC CONVENI. S’aprova amb 16 vots a favor (11 JxCAT, 3 PSC i 2 CUP) i 5 vots en contra (5 ERC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL ERC EN SUPORT DE LES ENERGIES RENOVABLES I PER LA IMPLAMANTACIÓ DE CRITERIS D'INTEGRACIÓ PAISATGÍSTICA, PROTECCIÓ AGRÍCOLA I D'EQUILIBRI TERRITORIAL AL DECRET 16/2019. S'aprova per unanimitat dels assistents.

PREGUNTA PER ESCRIT XARXA AUTÒNOMA D'ACOLLIDA DE JOVES SENSE REFERENTS FAMILIARS A LA GARROTXA.

 

PLE 18/06/20

MOCIÓ DE L’ASSOCIACIÓ DE CAÇADORS DE BATET DE LA SERRA DE RECOLZAMENT DE L’ACTIVITAT DE CAÇA. S’aprova amb 13 vots a favor (11 JxCAT-Junts i 2 PSC: Sr. Guix i Sr. Mir), 7 vots en contra (5 ERC i 2 CUP) i 1 abstenció (1 PSC: Sra. Alegre).

 

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP EN REBUIG A LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL SUPREM QUE LIMITA L’EXPOSICIÓ DE BANDERES LGBTI+ EN EDIFICIS PÚBLICS. S’aprova amb 18 vots a favor (11 JxCAT-Junts, 5 ERC i 2 CUP) i 3 abstencions (3 PSC)

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP EN DEFENSA DE L’ESCOLA PÚBLICA. Es desestima amb 11 vots en contra (11 JxCAT-Junts) i 10 vots a favor (5 ERC, 3 PSC i 2 CUP).

 

PLE 21/05/20

MOCIÓ DEL GRUP CUP DE PROPOSTA RESOLUCIÓ SOBRE EL DRET A L’EMPADRONAMENT.  S'aprova amb 17 vots a favor (10 JxCAT, 5 ERC i 2 CUP) i 3 abstencions (3 PSC ).

MOCIÓ DEL GRUP CUP PER L’AMPLIACIÓ D’ESPAI PELS VIANANTS I PER LA CREACIÓ DE CARRILS PER VEHICLES MOBILITAT PERSONAL (VMP) COM A ESTRATÈGIA DE LA MOBILITAT EN EL POST CONFINAMENT DE LA COVID-19. S'aprova per unanimitat dels assistents.

MOCIÓ DEL GRUP ERC PER LA CREACIÓ DE CARRILS BICI AMB SENYALITZACIÓ PROVISIONAL DE BAIX COST, COM A ESTRATÈGIA DE LA MOBILITAT EN EL POST CONFINAMENT DE LA COVID-19.  S'aprova amb 10 vots a favor (5 ERC, 3 PSC i 2 CUP) i 10 abstencions (10 JxCAT).

PLE 16/04/20

MOCIÓ PER EXIGIR POSAR LES PERSONES AL CENTRE DE LA VIDA DAVANT LA SITUACIÓ DE CRISIS SANITÀRIA PROVOCADA PER LA COVID-19. S'aprova per unanimitat dels assistents.

PLE 20/02/20

MOCIÓ DESACORD PEL TANCAMENT D'UNA LÍNIA PÚBLICA DE P3 A LA CIUTAT D'OLOT. S'aprova per unanimitat dels assistents.

MOCIÓ PER DEMANAR DESENVOLUPAR LA VARIANT D'OLOT AMB INDEPENDÈNCIA DE LA VARIANT DE LES PRESES I VALL D'EN BAS. Es deixa sobre la taula per a un proper Ple.

MOCIÓ EN SUPORT A LA JORNADA DE LLUITA DEL PROPER 8 DE MARÇ 2020Es desestima, amb 11 vots en contra (11 JxCAT-JUNTS) i 10 vots a favor ( 5 ERC, 3 PSC i 2 CUP).

 

PLE 23/01/20

MOCIÓ DE REBUIG A LA RESOLUCIÓ DE LA JUNTA ELECTORAL CENTRAL RESPECTE EL M.H.PRESIDENT DE LA GENERALITAT QUIM TORRA I L'EURODIPUTAT ORIOL JUNQUERAS. S'aprova la moció per 18 vots a favor (11 JxCAT - JUNTS, 5 ERC i 2 CUP) I 3 abstencions (3 PSC)

MOCIÓ PER TAL DE DEMANAR QUE S’ACTUALITZI EL PLA LOCAL D’HABITATGE D’OLOT. S' aprova la moció per unanimitat dels assistents.

Any 2019

 

 

PLE 20/12/19

MOCIÓ D'URGÈNCIA PER RECLAMAR LA NUL·LITAT DE LA SENTÈNCIA I LA LLIBERTAT IMMEDIATA D’ORIOL JUNQUERAS I LA RESTA DE PRESOS I PRESES POLÍTIQUES - S'aprova la moció per 17 vots a favor (10 JxCAT - JUNTS, 5 ERC i 2 CUP) i 3 abstencions (3 PSC).

MOCIÓ D'OLOT EN COMÚ SOBRE ELS PRINCIPIS INSPIRADORS DE LES ORDENANCES FISCALS D'OLOTNo s'aprova per 10 vots en contra (JxCAT - JUNTS), 5 abstencions (5 ERC) i 5 vots a favor (3 PSC i 2 CUP).

 

 

PLE 21/11/19

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL DE LA CUP PER ESTABLIR PLACES D'APARCAMENT LIMITAT PROP DE LES FARMÀCIES D'OLOTS'aprova per unanimitat dels assistents.

 

PLE EXTRAORDINARI 14/10/19

MOCIÓ EN RESPOSTA A LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL SUPREM I PER DEMANAR L’AMNISITIA PER A LES PERSONES PRESES POLÍTIQUES CATALANES I EN DEFENSA DEL DRET D’AUTODETERMINACIÓ - S’aprova la moció per 18 vots a favor (11 JXCat – JUNTS, 5 ERC, 2 CUP) i tres abstencions (3 PSC).

 

PLE 26/09/19

MOCIÓ MUNICIPAL EN RESPOSTA A LES AMENACES D'ENDESA I ALTRES EMPRESES COMERCIALITZADORES A LES ADMINISTRACIONS LOCALS EN RELACIÓ AL DEUTE RELATIU A LES FACTURES ENERGÈTIQUES DE LES FAMÍLIES VULNERABLESS'aprova per unanimitat dels assistents.

MOCIÓ DE DECLARACIÓ D'EMERGÈNCIA CLIMÀTICA I SUPORT A LA 3A VAGA PEL CLIMA DEL 27S S’aprova amb 19 vots a favor (11 JxCat – Junts, 5 ERC, 3 PSC) i dos vots en contra (2 CUP).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP PER LA MILLORA DEL FUNCIONAMENT DEL SERVEI D'URGÈNCIES DE L'HOSPITAL D'OLOT I COMARCAL DE LA GARROTXA - S’aprova en dos vots a favor (2 CUP) i 19 abstencions (11 JxCAT – JUNTS, 5 ERC, 3 PSC).

 

PLE 18/07/19

MOCIÓ GRUP MUNICIPAL CUP REBUIG LLEI ARAGONÈS I A FAVOR SERVEIS PÚBLICS S'aprova en 16 vots en contra (11 JxCAT, 5 ERC), 2 vots a favor (2 CUP) i 3 abstencions (3 PSC).

MOCIÓ GRUP MUNICIPAL CUP PER UNA OFERTA D'OCI INCLUSIU, RESPONSABLE I DE QUALITAT - S'aprova per unanimitat dels assistents.

 

PLE 25/04/19

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP DE SUPORT A LA INICIATIVA LEGISLATIVA POPULAR (ILP) UNIVERSITATS PER LA REBAIXA DELS PREUS UNIVERSITARIS A CATALUNYA - S’aprova per unanimitat dels assistents.

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL OeC PER A REMUNERAR L'ALUMNAT QUE FACI PRÀCTIQUES A L’AJUNTAMENT I ALS DIFERENTS ORGANISMES MUNICIPALS - S’aprova per unanimitat dels assistents

 

PLE 28/03/19

MOCIÓ DE LA COORDINADORA ANTIFEIXISTA DE LA GARROTXA PER DECLARAR OLOT MUNICIPI ANTIFEIXISTA I EN FAVOR DE LA CONVIVÈNCIA EN LA DIVERSITAT - S'aprova per unanimitat dels assistents.

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL ERC PER UNES FESTES DEL TURA PARITÀRIES - S'aprova per unanimitat dels assistents

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL OeC PER LLUITAR CONTRA LA CRIMINALITZACIÓ DELS I LES JOVES I ADOLESCENTS MIGRATS SOLS I DOTAR ECONÒMICAMENT L’ESTRATÈGICA CATALANA D’ACOLLIDA I INTEGRACIÓ - S'aprova per unanimitat dels assistents.

 

PLE 28/02/19

MOCIÓ DE REBUIG A L'OPERACIÓ CONTRA L'INDEPENDENTISME I LES DETENCIONS DEL 16 DE GENER PRESENTADA PEL CDR D'OLOT, ASSEMBLEA D'ARTISTES DE LA GARROTXA, ANC I MÚSICS PER LA LLIBERTAT - S’aprova amb 16 vots a favor (9 PdeCAT - DC, 5 ERC, 2 CUP) i 4 vots en contra (3 PSC, 1 OeC).

MOCIÓ DELS GRUPS MUNICIPALS ERC, PdeCAT I CUP PER ACUSAR L'ESTAT D'UTILITZAR LA JUSTÍCIA PER PERSEGUIR L'INDEPENDENTISME - S’aprova amb 17 vots a favor (9 PdeCAT - DC, 5 ERC, 2 CUP, 1 OeC) i 3 abstencions (PSC).

MOCIÓ DELS GRUPS MUNICIPALS OeC, ERC, PSC I PdeCAT DE SUPORT A LA VAGA LABORAL DEL 8 DE MARÇ - S’aprova per unanimitat dels assistents.

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL ERC PER LA REGULACIÓ DELS PATINETS I BICICLETES ELECTRIQUES A OLOT - S’aprova amb 18 vots a favor (9 PdeCAT - DC, 5 ERC, 3 PSC, 1 OeC) i 2 abstencions (CUP).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL OeC PER A LA PUBLICACIÓ DIGITAL DELS LLIBRES EDITATS PER L'AJUNTAMENT - S’aprova per unanimitat dels assistents.

 

PLE 24/01/19

MOCIÓ EN SUPORT AL DRET A MORIR DIGNAMENTS’aprova per unanimitat dels assistents.

 

Any 2018

FINQUES DE CONGREGACIONS RELIGIOSES I EDIFICIS DE CULTE A OLOT

 

PLE 20/12/18

MOCIÓ DEL COMITÈ DE DEFENSA DE LA REPÚBLICA PER EXPRESSAR LA VOLUNTAT D'ABOLIR LA MONARQUIA BORBÒNICA - S’aprova amb 17 vots a favor (9 PdeCAT - DC, 5 ERC, 3 CUP) i 4 vots en contra (3 PSC, 1 OeC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL OeC PERQUÈ ES DEROGUI EL DELICTE D’INJÚRIES A LA CORONA I PER REAFIRMAR EL COMPROMÍS AMB ELS VALORS REPUBLICANS I LA DEMOCRÀCIAS’aprova amb 18 vots a favor (9 PdeCAT - DC, 5 ERC, 3 CUP, 1 OeC) i 3 vots en contra (PSC).

PREGUNTES PER ESCRIT PRESENTADES PER L’ASSOCIACIÓ ALLIBEREM-NOS

 

PLE EXTRAORDINARI 5/12/18

MOCIÓ DE SUPORT A LA DECISIÓ DELS PRESOS POLÍTICS JORDI SÀNCHEZ, JORDI TURULL, JOSEP RULL I JOAQUIM FORN D'INICIAR UNA VAGA DE FAMS’aprova amb 17 vots a favor (9 PdeCAT - DC, 4 ERC, 3 CUP, 1 OeC) i 3 abstencions (PSC)

 

PLE 22/11/18

MOCIÓ A FAVOR DE L'ABSOLUCIÓ DELS PRESOS POLÍTICSS’aprova amb 18 vots a favor (9 PdeCAT - DC, 5 ERC, 3 CUP, 1 OeC) i 3 abstencions (PSC).

MOCIÓ DELS GRUPS MUNICIPALS OeC, PSC I CUP PER A LA DEFENSA I MILLORA DE L’ATENCIÓ PRIMÀRIA I COMUNITÀRIA DE SALUTS’aprova per unanimitat dels assistents.

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP PER A MILLORES EN LA MOBILITAT EN TRANSPORT PÚBLIC A LA CIUTAT D'OLOTS’aprova per unanimitat dels assistents.

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL PSC PER INSTAR EL DEPARTAMENT D'ENSENYAMENT A ATURAR ELS TREBALLS D'ELABORACIÓ I APROVACIÓ DEL DECRET DE MENJADORSEs desestima, amb 14 vots en contra (9 PdeCAT - DC, 5 ERC) i 7 vots a favor (3 PSC, 3 CUP, 1 OeC).

 

PLE 25/10/18

MOCIO PRESENTADA PEL COMITÈ EN DEFENSA DE LA REPÚBLICA D’OLOT PER ABOLIR LES FESTIVITATS DEL 12 D'OCTUBRE I 6 DE DESEMBRE AL MUNICIPI D'OLOTS’aprova amb 8 vots a favor (5 ERC, 3 CUP), 4 vots en contra (3 PSC, 1 OeC) i 9 abstencions (PdeCAT - DC).

MOCIÓ PRESENTADA PER ALBA, ASSOCIACIÓ DE DONES DE LA GARROTXA, CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTAS’aprova per unanimitat dels assistents.

 

PLE 27/09/18

MOCIÓ PRESENTADA PEL COMITÈ EN DEFENSA DE LA REPÚBLICA D'OLOT PER ABOLIR LES FESTIVITATS DEL 12 D'OCTUBRE I 6 DE DESEMBRE AL MUNICIPI D'OLOT - Queda sobre la taula a proposta de l'entitat que la presentava.

MOCIÓ PRESENTADA PEL COMITÈ EN DEFENSA DE LA REPÚBLICA D'OLOT PER DECLARAR L'1 D'OCTUBRE DEL 2018 DIA DE DOL AL MUNICIPI AMB UNA ATURADA GENERAL - S'aprova amb 17 vots a favor (9 PdeCAT - DC, 5 ERC, 3 CUP) i 4 vots en contra (3 PSC, 1 OeC)

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP PER UNA CIUTAT LLIURE DE SEXISME - S'aprova per unanimitat dels assistents.

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP PER AL PER AL DRET A VOT DE TOTES LES PERSONES RESIDENTS - S'aprova per unanimitat dels assistents.

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL PSC PER CERCAR SOLUCIONS AL PROBLEMA D'APARCAMENT AL BARRI DE MONTOLIVET - S'aprova amb 13 vots a favor (9 PdeCAT - DC, 3 PSC, 1 OeC) i 8 abstencions (5 ERC, 3 CUP)

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL OeC PER FER ACCESSIBLE UN HABITATGE DIGNE - S'aprova amb 12 vots a favor (5 ERC, 3 PSC, 3 CUP, 1 OeC) i 9 vots en contra (PdeCAT - DC)

PREGUNTES PER ESCRIT PRESENTADES PEL GRUP MUNICIPAL CUP

 

PLE 26/07/18

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP PER LA CREACIÓ D’UN VIVER MUNICIPAL DE COOPERATIVES I ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIAS’aprova per unanimitat dels assistents.

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP PER CREAR UN REGISTRE D’HABITATGES D’ÚS TURÍSTIC A OLOTS’aprova amb 11 vots a favor (5 ERC, 2 PSC, 3 CUP, 1 OeC) i 9 abstencions (PdeCAT - DC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL OeC PER A MODIFICAR L’ORDENANÇA DE CONVIVÈNCIA I VIA PÚBLICA PER PERMETRE AMPLIAR ELS SUPÒSITS DE SUBSTITUCIÓ DE LES SANCIONS ECONÒMIQUES PER TREBALLS COMUNITARISEs desestima amb  11 vots en contra (9 PdeCAT - DC, 2 PSC) i 9 vots a favor (5 ERC, 3 CUP, 1 OeC).

 

PLE  21/06/18

MOCIÓ DE PLATAFORMA PER CATALUNYA PER UN OLOT LLIURE DE PLÀSTICS - Es desestima amb 18 vots en contra (9 PdeCAT - DC, 5 ERC, 3 CUP, 1 OeC) i 3 abstencions (PSC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP EN REBUIG A LA VIOLÈNCIA I LA IMPUNITAT POLICIAL - S’aprova amb 18 vots a favor (9 PdeCAT - DC, 5 ERC, 3 CUP, 1 OeC) i 3 vots en contra (PSC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL OeC PER LA MILLORA DEL CARRER POU DEL GLAÇ - S’aprova amb 12 vots a favor (5 ERC, 3 PSC, 3 CUP, 1 OeC) i 9 vots en contra (PdeCAT - DC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL ERC A FAVOR DE LA RATIFICACIÓ DEL CONVENI 189 DE L’OIT I PER LA DIGNIFICACIÓ DEL TREBALL DE LA LLAR I LES CURES - S’aprova per unanimitat dels assistents.

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL ERC PER FER UN INVENTARI EXHAUSTIU DE LA SITUACIÓ DE L'HABITATGE I DELS LOCALS AL BARRI VELL - S’aprova per unanimitat dels assistents.

 

PLE 24/05/18

MOCIÓ PRESENTADA PER L'ASSOCIACIÓ CATALANA D'EXPRESOS POLÍTICS DEL FRANQUISME I PER AMICAL DE CATALUNYA DELS ANTICS GUERRILLERS ESPANYOLS A FRANÇA, PER RECUPERAR LA MEMÒRIA DELS MAQUIS GARROTXINS A PARTIR DEL NOM DE FRANCESC SERRAT PUJOLAR, ÀLIES "CISQUET", MAQUÍ OLOTÍ AFUSELLAT AL CAMP DE LA BOTA EL 25 DE FEBRER DE 1946 - S’aprova per unanimitat dels assistents.

MANIFEST DE REBUIG A LA SENTÈNCIA DE "LA MANADA" - S’aprova per unanimitat dels assistents.

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL OeC CONTRA LES MASSACRES COMESES PER LES FORCES ARMADES ISRAELIANES CONTRA LA POBLACIÓ PALESTINA QUE ES MANIFESTA A GAZA - S’aprova per unanimitat dels assistents.

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL OeC RELATIVA A DELIMITAR NORMATIVAMENT LA SITUACIÓ D'HABITATGE DESOCUPAT I PERQUÈ ELS AJUNTAMENTS PUGUIN REGULAR BONIFICACIONS POTESTATIVES - S’aprova per unanimitat dels assistents.

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP EN DEFENSA DE LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ I ARTÍSTICA I PER LA LLIBERTAT DE PABLO HASÉL I VALTÒNYC - S’aprova per unanimitat dels assistents.

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP DE SUPORT ALS DOCENTS DE LA GARROTXA I DEL CONJUNT DEL PAÍS - S’aprova per unanimitat dels assistents.

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP DE DENÚNCIA AL CARÀCTER PATRIARCAL I DE CLASSE DE LA JUSTÍCIA ESPANYOLA I PER LA CREACIÓ D'UN ORDENAMENT JURÍDIC PROPI EN EL MARC REPUBLICÀ AMB PERSPECTIVA FEMINISTA - S’aprova amb 17 vots a favor (9 PdeCAT - DC, 5 ERC, 3 CUP) i 4 vots en contra (3 PSC, 1 OeC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL ERC PER CATALOGAR I PROTEGIR ELS COMERÇOS HISTÒRICS I EMBLEMÀTICS D'OLOT - S’aprova per unanimitat dels assistents.

 

PLE 19/04/18

MOCIÓ DELS GRUPS MUNICIPALS PdeCAT - DC, ERC, CUP I OeC PER L’ALLIBERAMENT DELS PRESOS POLÍTICS, EL RETORN DELS EXILIATS I LA DENÚNCIA DE LA DERIVA ANTIDEMOCRÀTICA I AUTORITÀRIA DE L’ESTAT ESPANYOL - S’aprova amb 17 vots a favor (9 PdeCAT - DC, 4 ERC, 3 CUP , 1 OeC) i 2 abstencions (PSC).

MOCIÓ DELS GRUPS MUNICIPALS PdeCAT - DC I ERC EN DEFENSA DE LA UNIVERSALITAT DE L’ASSISTÈNCIA SANITÀRIA EN EL SISTEMA PÚBLIC DE SALUT CATALÀ - S’aprova per unanimitat dels assistents.

MOCIÓ DELS GRUPS MUNICIPALS OeC, ERC I CUP EN SUPORT A PROACTIVA OPEN ARMS - S’aprova per unanimitat dels assistents.

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL OeC EN COMMEMORACIÓ DEL 87è ANIVERSARI DE LA PROCLAMACIÓ DE LA 2a REPÚBLICA - S’aprova per unanimitat dels assistents.

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL DE LA CUP OLOT PEL DRET DE PARTICIPACIÓ, INTERVENCIÓ I INFORMACIÓ CIUTADANA ALS PLENS MUNICIPALS - S’aprova per unanimitat dels assistents.

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP PER DONAR SUPORT ALS COMITÈS EN DEFENSA DE LA REPÚBLICA I LA RESISTÈNCIA CIVIL ACTIVA I NO VIOLENTA - S’aprova amb 16 vots a favor (9 PdeCAT - DC, 4 ERC, 3 CUP), 2 vots en contra (PSC) i 1 abstenció (OeC).

PREGUNTES PER ESCRIT PRESENTADES PEL GRUP MUNICIPAL CUP

 

PLE 22/03/18

MOCIÓ PER A REVERTIR LES RECLAMACIONS DE L'IVA A ENTITATS CULTURALS I MITJANS DE COMUNICACIÓ PÚBLICSS’aprova per unanimitat dels assistents.

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL OeC PER A LA GARANTIA DE SUFICIÈNCIA DE LA REVALORITZACIÓ DE LES PENSIONS PER A L'ANY 2018S’aprova per unanimitat dels assistents.

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL PSC PER EXIGIR LA GENERALITAT L'ABONAMENT DEL DEUTE PENDENT DE LES ESCOLES BRESSOLS’aprova amb 15 vots a favor (9 PdeCAT - DC, 2 PSC, 3 CUP, 1 OeC) i 5 abstencions (ERC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL ERC PER HOMENATJAR ELS OLOTINS DEPORTATS ALS CAMPS NAZISS’aprova per unanimitat dels assistents.

PLE 22/02/18

MOCIÓ DELS GRUPS MUNICIPALS OeC I ERC PER DONAR SUPORT A LA MOBILITZACIÓ DEL 8 DE MARÇS’aprova amb 18 vots a favor (9 PdeCAT - DC, 5 ERC, 3 PSC, 1 OeC) i 3 vots en contra (CUP).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL ERC PER NOMENAR UN LLOC EMBLEMÀTIC DE LA CIUTAT COM A DE L'1 D'OCTUBRE DE 2017S’aprova amb 18 vots a favor (9 PdeCAT - DC, 5 ERC, 3 PSC, 1 OeC) i 3 abstencions (CUP).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP EN SUPORT A LES PERSONES ENCAUSADES PER OPOSAR-SE A LA LÍNIA DE MOLT ALTA TENSIÓ (MAT) AL SEU PAS PER LES COMARQUES GIRONINESS’aprova amb 18 vots a favor (9 PdeCAT - DC, 5 ERC, 3 CUP, 1 OeC) i 3 abstencions (PSC).

MOCIÓ DELS GRUPS MUNICIPAL PSC I OeC PER A L'IMPULS A LA CONSTRUCCIÓ DE NOUS CARRILS BICIS A OLOT I A LA MILLORA DE LES VIES VERDESS’aprova amb 10 vots a favor (5 ERC, 3 PSC, 1 CUP Sr. Massanella, 1 OeC), 9 vots en contra (PdeCAT - DC) i 2 abstencions (CUP Sra. Tresserras, Sra. Descals).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL PSC SOBRE EL PLA PER MILLORAR LA SEGURETAT DE LA VIA VERDA CARRETERA DE LES FEIXESS’aprova amb 10 vots a favor (5 ERC, 3 PSC, 1 CUP Sr. Massanella, 1 OeC), 9 vots en contra (PdeCAT - DC) i 2 abstencions (CUP Sra. Tresserras, Sra. Descals)

PLE 18/01/18

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP PER A LA REALITZACIÓ DE LA PROVA PILOT DE RECOLLIDA SELECTIVA PORTA A PORTA AL NUCLI ANTIC DE LA CIUTAT Queda sobre la taula a proposta del grup que la proposava.

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL PSC PER REOBRIR LA RESIDÈNCIA D’ESTUDIANTS DE LA TORRE MALAGRIDA D’OLOT  - Queda sobre la taula a proposta del grup que la proposava.

 

Any 2017

PLE19/12/17

MOCIÓ CONJUNTA DE SUPORT A L'ESCOLA CATALANAS’aprova per unanimitat dels assistents.

MOCIÓ DE LA CUP PER ACONSEGUIR PISOS DE LLOGUER SOCIAL - S’aprova per unanimitat dels assistents.

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL D’OLOT EN COMÚ SOBRE EL BO SOCIAL I LA SEVA REPERCUSSIÓ EN ELS PRESSUPOSTOS MUNICIPALSS’aprova per unanimitat dels assistents.

PLE 23/11/17

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP  PER LA RETIRADA DELS PRIVILEGIS INSTITUCIONALS DELS REGIDORSEs desestima amb 17 vots en contra (9 PdeCAT - DC, 5 ERC, 3 PSC) i 4 vots a favor (3 CUP, 1 OeC).

MOCIÓ PER DEMANAR L’ALLIBERAMENT DEL VICEPRESIDENT I 7 CONSELLERS I CONSELLERES DEL GOVERN DE CATALUNYA - S’aprova per unanimitat dels assistents.

PLE 26/10/17

MOCIÓ DE PxC PER CONTROLAR LA RADICALITZACIÓ DE L'ISLAM A LES MESQUITES D'OLOTEs desestima amb els vots en contra de tots els assistents.

MOCIÓ DELS GRUPS MUNICIPALS OeC, PSC, ERC, PdeCAT - DC EN DEFENSA DE L'EDUCACIÓ COM A EINA DE COHESIÓS'aprova per unanimitat dels assistents.

 MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL ERC DE SUPORT A LA INDEPENDÈNCIA S’aprova amb 16 vots a favor (9 PdeCAT - DC, 4 ERC, 3 CUP), 3 vots en contra (PSC), 1 abstenció (OeC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP D'APLICACIÓ DELS RESULTATS DEL REFERÈNDUM DE L'1 D'OCTUBRE Es retira a proposta del grup que la proposava.

MOCIÓ DELS GRUPS MUNICIPALS ERC, OeC I CUP PER EXIGIR LA LLIBERTAT IMMEDIATA DELS PRESIDENTS DE L’ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA, JORDI SÀNCHEZ, I D’ÒMNIUM CULTURAL, JORDI CUIXART S'aprova per unanimitat dels assistents.

MOCIÓ DELS GRUPS MUNICIPALS ERC, CUP, PdeCAT - DC I OeC PER DENUNCIAR LA BRUTALITAT POLICIAL DEL PASSAT 1 D'OCTUBRE I DECLARAR PERSONES NON GRATES EL DELEGAT DEL GOVERN D'ESPANYA A CATALUNYA, I AL REI D'ESPANYAS'aprova per unanimitat dels assistents

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP PER DECLARAR DIES HÀBILS ELS DIES 12 D'OCTUBRE I 6 DE DESEMBRE - Es retira a proposta del grup que la proposava.

 

PLE 25/10/17

MOCIÓ PER ATURAR LA SUSPENSIÓ DE L’AUTONOMIA DE CATALUNYAS’aprova amb 15 vots a favor (8 PdeCAT - DC, 4 ERC, 3 CUP) i 4 abstencions (3 PSC, 1 OeC)

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL OeC DE REBUIG A LA SUSPENSIÓ DE L'AUTONOMIA DE CATALUNYA I EN DEFENSA DE L'AUTOGOVERNS’aprova amb 16 vots a favor (8 PdeCAT - DC, 4 ERC, 3 PSC, 1 OeC) i 3 abstencions (CUP)

 

PLE 28/09/17

MOCIÓ DELS GRUPS MUNICIPALS PDCat - DC, ERC, CUP i OeC,  DE SUPORT ALS ALCALDES I ALS DETINGUTS I INVESTIGATS DEL 20S, AL GOVERN DE LA GENERALITAT I A LA MESA DEL PARLAMENT - S’aprova amb 17 vots a favor (9 PdeCAT - DC, 4 ERC, 3 CUP, 1 OeC) i 3 abstencions (PSC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP SOBRE L'APLICACIÓ DE BONES PRÀCTIQUES EN LA COMUNICACIÓ LOCAL PÚBLICA - Es desestima amb 12 vots en contra (9 PdeCAT - DC, 3 PSC) i 8 vots a favor (4 ERC, 3 CUP, 1 OeC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL OeC PER DEMANAR LA GESTIÓ MUNICIPAL DELS PISOS DE LA SAREB I EVITAR L'ESPECULACIÓ IMMOBILIÀRIA AL MUNICIPI - S’aprova per unanimitat dels assistents.

 

PLE 31/08/17

MOCIÓ CONJUNTA DE REBUIG ALS ATEMPTATS TERRORISTES DE BARCELONA I CAMBRILS I DE RECONEIXEMENT A LA TASCA REALITZADA PELS COSSOS POLICIALS I D'EMERGÈNCIESS’aprova per unanimitat

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP PROPOSANT QUE EL SERVEI DE LA TAC DE L'HOSPITAL D'OLOT I COMARCAL DE LA GARROTXA SIGUI UTILITZAT PER TOTS ELS CENTRES DE PRIMÀRIAS’aprova per unanimitat.

 

PLE 27/07/17

MOCIÓ DE SUPORT AL CORRELLENGUA 2017S’aprova per unanimitat dels assistents.

MOCIÓ DELS GRUPS MUNICIPALS PdeCAT - DC I PSC, PER A LA MODIFICACIÓ DEL NOU SISTEMA DE REPARTIMENT ENTRE ELS AJUNTAMENTS CATALANS DELS FONS PROVINENTS DE LA TAXA TURÍSTICAS’aprova amb 15 vots a favor (9 PdeCAT - DC, 4 ERC, 2 PSC) i 4 vots en contra (3 CUP, 1 OeC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL ERC PER FER UN INVENTARI EXHAUSTIU DE LA SITUACIÓ DE L'HABITATGE I DELS LOCALS AL BARRI VELLEs desestima amb 11 vots en contra (9 PdeCAT - DC, 2 PSC) i 8 vots a favor (4 ERC, 3 CUP, 1 OeC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP DE SUPORT AL POBLE RIFENYS’aprova per unanimitat dels assistents.

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL OeC PER RECUPERAR, MILLORAR I POSAR EN VALOR LES FONTS PÚBLIQUES D'OLOTS’aprova per unanimitat dels assistents.

 

PLE 22/06/17

MOCIÓ DELS GRUPS MUNICIPALS PdeCAT-DC, ERC i CUP D'ADHESIÓ AL MANIFEST DE GARROTXA PEL SÍ - S'aprova amb 16 vots a favor (9 PdeCAT, 4 ERC, 3 CUP), 3 vots en contra (PSC) i 1 abstenció (OeC). 

MOCIÓ PER DESTINAR UN 0,5% DEL IBI A LA CONSERVACIÓ DEL MEDI NATURAL I LA BIODIVERSITAT LOCAL - Es desestima amb 12 vots en contra (9 PdeCAT - DC, 3 PSC) i 8 a favor (4 ERC, 3 CUP, 1 OeC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL OeC DEMANANT QUE LA GENERALITAT DOTI DE MÉS RECURSOS LES ESCOLES PER PODER AFRONTAR AMB GARANTIES UNA EDUCACIÓ INCLUSIVA - S'aprova per unanimitat.

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL OeC DEMANANT L'AMPLIACIÓ DEL PMUS (Pla de Mobilitat Urbana Sostenible), INCORPORANT UN ESTUDI COMPLEMENTARI SOBRE LA MOBILITAT LABORAL DELS NOSTRES CIUTADANS ALS POLÍGONS INDUSTRIALS - Es desestima amb 12 vots en contra (9 PdeCAT - DC, 3 PSC) i 8 a favor (4 ERC, 3 CUP, 1 OeC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP PER EVITAR L'ESPECULACIÓ AMB EL PREU DE LLOGUER D'HABITATGES A OLOT - Es desestima amb 12 vots en contra (9 PdeCAT - DC, 3 PSC) i 8 a favor (4 ERC, 3 CUP, 1 OeC).

 

PLE 25/05/17

MOCIÓ DELS GRUPS PdeCAT - DC, ERC, PSC, OeC DE SUPORT AL PACTE NACIONAL PER A UNA SOCIETAT DIGITAL A CATALUNYAS’aprova per unanimitat.

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL OeC EN MOTIU DEL 17 DE MAIG DIA INTERNACIONAL CONTRA L'HOMOFÒBIA, LA LESBOFÒBIA, LA BIFÒBIA I LA TRANSFÒBIAS’aprova per unanimitat.

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL OeC SOBRE L'APARCAMENT EN LES ZONES BLAVES I LA SEVA MILLORA PELS USUARISEs desestima amb 12 vots en contra (9 PdeCAT - DC, 3 PSC) i 9 vots a favor (5 ERC, 3 CUP, 1 OeC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP PER A LA DETECCIÓ I ACTUACIÓ PREVENTIVA EN INFRAHABITATGES A OLOTEs desestima amb 12 vots en contra (9 PdeCAT - DC, 3 PSC) i 9 vots a favor (5 ERC, 3 CUP, 1 OeC).

 

PLE 27/04/17

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL D'ERC REFERENT A LA REINVERSIÓ DEL SUPERÀVIT A L'ADMINISTRACIÓ LOCAL PER A LA MILLORA DELS SERVEIS PÚBLICS I L'EXECUCIÓ D'INVERSIONS PRIORITÀRIES - S’aprova amb 20 vots a favor (8 PdeCAT - DC, 5 ERC, 3 PSC, 3 CUP, 1 OeC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL D'OeC PER RECLAMAR EL RETORN DELS IMPORTS COBRATS INDEGUDAMENT PER PART DE LES EMPRESES D'ENERGIA, A LES FACTURES DE SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC D'EDIFICIS I ENLLUMENAT PÚBLIC AMB TARIFES 3.0 I 3.1 CONTRACTATS PER L'AJUNTAMENT DES DE L'ENTRADA EN VIGOR DEL REIAL DECRET 1164/2001 DE 26 D'OCTUBRE - S’aprova amb 20 vots a favor (8 PdeCAT - DC, 5 ERC, 3 PSC, 3 CUP, 1 OeC).

 

PLE 30/0317

MOCIÓ DE PdeCAT / DC EN CONDEMNA A LA JUDICIALITZACIÓ DE LA POLÍTICA PER PART DE L’ESTAT ESPANYOL - S’aprova amb 18 vots a favor (9 CiU, 5 ERC, 3, CUP, 1 OeC) i 3 vots en contra (PSC)

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL D'ERC D'ADHESIÓ AL FÒRUM ESTRATÈGIA CATALANA RESIDU ZERO - S’aprova amb 21 vots a favor (9 CiU, 5 ERC, 3 PSC, 3, CUP, 1 OeC)

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL D'OLOT EN COMÚ A L'AJUNTAMENT D'OLOT EXIGINT A LA GENERALITAT DE CATALUNYA EL COMPLIMENT DE LA LEGISLACIÓ EN RELACIÓ AL FINANÇAMENT  DE LES ESCOLES BRESSOL MUNICIPALS I EL PAGAMENT DE LES QUANTITATS NO SATISFETES A L'AJUNTAMENT D’OLOT I QUE HAN ESTAT DESTINADES AL FINANÇAMENT DE LES ESCOLES CONCERTADES - S'aprova amb 21 vots a favor (9 CiU, 5 ERC, 3 PSC, 3, CUP, 1 OeC)

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL DE LA CUP OLOT PER UNA CIUTAT DESMILITARITZADA I A FAVOR DE LA CULTURA DE LA PAU - Es desestima amb 12 vots en contra (9 CiU, 3 PSC) i 9 vots a favor (5 ERC, 3 CUP, 1 OeC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL DE LA CUP OLOT PER L'ADHESIÓ DE LA CIUTAT D'OLOT A LA XARXA DE CIUTATS AMIGABLES AMB LA GENT GRAN - S’aprova amb 21 vots a favor (9 CiU, 5 ERC, 3 PSC, 3 CUP, 1 OeC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP PER A LA REGULACIÓ DEL MERCAT DE LLOGUER D'HABITATGES A OLOT - Queda la moció sobre la taula a proposta del grup municipal CUP, que la proposava.

PREGUNTES PER ESCRIT PRESENTADES PEL GRUP MUNICIPAL CUP

 

PLE 23/02/17

MOCIÓ CONJUNTA PER A LA MILLORA DE LA LÍNIA R3 I EL RECONEIXEMENT DE L’ESTACIÓ DE TORELLÓ COM A ESTACIÓ DE REFERÈNCIA PER A LA GARROTXA - S’aprova amb 21 vots a favor (9 CiU, 3 ERC, 3 PSC, 3 CUP, 1 OeC)

MOCIÓ DELS GRUPS MUNICIPALS CiU, ERC, CUP, OeC PER A L'ADHESIÓ AL MANIFEST DEL PACTE NACIONAL PEL REFERÈNDUM - S’aprova amb 18 vots a favor (9 CiU, 5 ERC, 3 CUP, 1 OeC) i 3 abstencions (PSC)

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL D'ERC REFERENT A LA TAXA PER L'ÚS PRIVATIU O APROFITAMENT ESPECIAL DEL DOMINI PÚBLIC LOCAL DE LES INSTAL·LACIONS DE TRANSPORT D'ENERGIA ELÈCTRICA, GAS, AIGUA I HIDROCARBURS - S’aprova amb 21 vots a favor (9 CiU, 5 ERC, 3 PSC, 3 CUP, 1 OeC)

 

PLE 26/01/17

MOCIÓ D'UNIÓ DE PAGESOS: DE LA NECESSITAT DE RENOVAR EL CONTRACTE DE LA SOCIETAT AMB LA PAGESIAS’aprova amb 15 vots a favor (9 CiU, 3 PSC, 3 CUP), 1 vot en contra (OeC) i 4 abstencions (ERC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL ERC: PER GARANTIR QUE L'ADMINISTRACIÓ ACTUALMENT TITULAR DE L'AUTOPISTA AP7 NO EN PRORROGUI LA CONCESSIÓ NI EL PEATGE PER ALS USUARISS’aprova per unanimitat (9 CiU, 4 ERC, 3 PSC, 3 CUP, 1 OeC)

MOCIÓ DELS GRUPS MUNICIPALS: EN RELACIÓ A LA CAMPANYA DEL MÓN CATALÀ "CASA NOSTRA ÉS CASA VOSTRA"S’aprova per unanimitat (9 CiU, 4 ERC, 3 PSC, 3 CUP, 1 OeC).

MOCIÓ DELS GRUPS MUNICIPALS: MOCIÓ DEL COL·LECTIU "PERQUÈ NO ENS FOTIN EL TREN" PER A EXIGIR LA RACIONALITZACIÓ DELS HORARIS DE LA LÍNIA DE RODALIES R3- Queda sobre la taula i es debatrà en el proper Ple. 

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL OeC: PER A LA DEFENSA DELS INTERESSOS DE LES PERSONES AFECTADES PER LES CLÀUSULES SÒL, IRPH, DESPESES EN LA FORMALITZACIÓ DE LES HIPOTEQUES I PEL SEU ACOMPANYAMENT I ASSESSORAMENT EN EL PROCÉS DE RECLAMACIÓ S’aprova per unanimitat (9 CiU, 4 ERC, 3 PSC, 3 CUP, 1 OeC).

PREGUNTA PER ESCRIT PRESENTADA PER PLATAFORMA PER CATALUNYA

 

Any 2016

PLE 22/12/16

MANIFEST A FAVOR DE LA REFORMA HORÀRIAS’aprova amb 21 vots a favor (9 CiU, 5 ERC, 3 PSC, 3 CUP, 1 OeC)

PREGUNTES PER ESCRIT PRESENTADES PER UNITAT CONTRA EL RACISME I EL FEIXISME (UCFR)

 

PLE 17/11/16

ADHESIÓ AL MANIFEST D'ALCALDES I ALCALDESSES DE L'ASSOCIACIÓ INTERNACIONAL DE CIUTATS EDUCADORES -  S’aprova per unanimitat (9 CiU, 5 ERC, 3 PSC, 3 CUP, 1 OeC)

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL OeC EN DEFENSA D'UN REFERÈNDUM PER A CATALUNYAS’aprova amb 18 vots a favor (9 CiU, 5 ERC, 3 PSC, 1 OeC) i 3 vots en contra (CUP).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CiU DE SUPORT AL REFERÈNDUM, AL PROCÉS CONSTITUENT I ALS ENS LOCALS I ELECTES INVESTIGATS PER PROCESSOS RELACIONATS AMB LA SOBIRANIA -S’aprova amb 17 vots a favor (9 CiU, 5 ERC, 3 CUP), 3 vots en contra (PSC) i 1 abstenció (OeC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL ERC EN DEFENSA DE L'ESCOLA D'ART D'OLOT I DELS ESTUDIS QUE S'HI IMPARTEIXENS’aprova per unanimitat (9 CiU, 5 ERC, 3 PSC, 3 CUP, 1 OeC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP PER TAL DE DECLARAR EN L'ÀMBIT DELS SERVEIS MUNICIPALS D'OLOT QUE ELS DIES 12 D'OCTUBRE I 6 DE DESEMBRE SIGUIN CONSIDERATS LABORABLESEs desestima amb 12 vots en contra (9 CiU, 3 PSC), 8 vots a favor (5 ERC, 3 CUP) i 1 abstenció (OeC).

PREGUNTES PER ESCRIT PRESENTADES PEL GRUP MUNICIPAL CUP

PREGUNTES PER ESCRIT PRESENTADES PER UN CIUTADÀ

 

PLE  27/10/16

MOCIÓ D'URGÈNCIA DEL GRUP MUNICIPAL CUP, DE SUPORT AL REGIDOR JOAN COMA I ROURA, ARRAN DE LA INVESTIGACIÓ PER PRESSUMPTE DELICTE D'INCITACIÓ A LA SEDICIÓ I A TOTS ELS CÀRRECS PÚBLICS PER DEFENSAR LA DECLARACIÓ DEL 9N - S’aprova amb 18 vots a favor (9 CiU, 5 ERC, 3 CUP, 1 OeC) i 3 en contra (PSC)

PLE 29/09/16

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL D'ERC-OLOT EN SUPORT A "ANEM A MIL", LA INICIATIVA CIUTADANA PER UN SALARI DIGNES’aprova per unanimitat (9 CiU, 5 ERC, 3 PSC, 3 CUP, 1 OeC)

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP DE SUPORT A L'AJUNTAMENT DE SANT JAUME DE LLIERCA CONTRA L'ACORD D'APROVACIÓ DEL PLA ESPECIAL URBANÍSTIC DEL CENTRE DE GESTIÓ DE RESIDUS DE LA GARROTXA - Es desestima amb 12 vots en contra (9 CiU, 3 PSC) i 9 vots a favor (5 ERC, 3 CUP, 1 OeC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL OeC EN SUPORT DELS ACORDS DE PAU A COLÒMBIA - S’aprova per unanimitat (9 CiU, 5 ERC, 3 PSC, 3 CUP, 1 OeC).​

 

PLE 01/09/16

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL OeC PER DESPLEGAR LA TARIFACIÓ SOCIAL I ELABORAR UN REGLAMENT DE SUBVENCIONS A LES PERSONES AMB DIFICULTATS PER COMPLIR AMB LES OBLIGACIONS TRIBUTARIES AMB L'AJUNTAMENT - S’aprova per unanimitat (9 CiU, 5 ERC, 3 PSC, 3 CUP, 1 OeC).

 

PLE 28/07/16

MOCIO PRESENTADA PER LA PLATAFORMA D'AFECTATS PER LA HIPOTECA DE SUPORT A LA PROPOSTA D'ACTUACIONS URGENTS I COORDINADES A TOT CATALUNYA PEL DRET A L'HABITATGE I ALS SUBMINISTRAMENTS Es desestima amb 12 vots en contra (9 CiU, 3 PSC) i 8 vots a favor (4 ERC, 3 CUP, 1 OeC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL ERC PER A LA PROMOCIÓ DE PRODUCCIÓ I CONSUM D'ENERGIES NETES PER CONSOLIDAR LA SOBIRANIA ENERGÈTICA LOCAL S’aprova amb 20 vots a favor (9 CiU, 4 ERC, 3 PSC, 3 CUP, 1 OeC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP PER A L'ESTUDI DE LA MUNICIPALITZACIÓ DELS SERVEIS PÚBLICS EXTERNALITZATS DE L'AJUNTAMENT D'OLOT - Es desestima amb 12 vots en contra (9 CiU, 3 PSC) i 8 vots a favor (4 ERC, 3 CUP, 1 OeC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP PER LA DEROGACIÓ DEL REIAL DECRET 1004/2015 QUE REGULA EL PROCEDIMENT PER L'ADQUISICIÓ DE LA NACIONALITAT ESPANYOLAS’aprova amb 17 vots a favor (9 CiU, 4 ERC, 3 CUP, 1 OeC) i 3 abstencions (PSC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL OeC PER GARANTIR LA LAÏCITAT DE L'AJUNTAMENTEs desestima amb 16 vots en contra (9 CiU, 4 ERC, 3 PSC) i 4 vots a favor (3 CUP, 1 OeC).

 

PLE 16/06/16

MOCIÓ DEL GRUP CiU DE SUPORT A LA FACULTAT DE MEDICINA DE LA UVIC - UCC - S'aprova amb 10 vots a favor (9 CiU, 1 OeC), 3 vots en contra (CUP) i 7 abstencions (5 ERC, 2 PSC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL ERC PER A LA PROMOCIÓ DE PRODUCCIÓ I CONSUM D’ENERGIES NETES PER CONSOLIDAR LA SOBIRANIA ENERGÈTICA LOCAL - Queda sobre la taula a proposta del grup municipal ERC, que la presentava

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL OeC PER SIGNAR LA DECLARACIÓ BASCA PER A L'IMPULS DE MESURES LOCALS I SOSTENIBLESS’aprova amb 19 vots a favor (9 CiU, 5 ERC, 1 PSC, 3 CUP, 1 OeC)

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP PER A LA CONTRACTACIÓ RESPONSABLE AMB CRITERIS SOCIALS I AMBIENTALS S’aprova amb 19 vots a favor (9 CiU, 5 ERC, 1 PSC, 3 CUP, 1 OeC)

 

PLE 19/05/16

MOCIÓ DE FUNDACIÓ FAUNA AMB EL SUPORT D'ALTRES ENTITATS EN SUPORT AL SÍ A LA CONSULTA SOBRE ELS CORREBOUS A OLOT S’aprova amb 12 vots a favor (3 CiU: Sr. Berga, Sr. Vayreda, Sra. Fité; 5 ERC, 3 CUP, 1 OeC) i 9 abstencions (6 CiU: Sr. Corominas, Sra. Zambrano, Sra. Torras, Sra. Roca, Sr. Gelis, Sr. Alcalde; 3 PSC).

MOCIÓ DEL GRUP OeC EN DEFENSA DE LES POLÍTIQUES DE LLUITA CONTRA LA POBRESA ENERGÈTICA I L'EMERGÈNCIA HABITACIONAL - S’aprova amb 21 vots a favor (9 CiU, 5 ERC, 3 PSC, 3 CUP, 1 OeC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP PER A LA INCORPORACIÓ DE 270 PISOS ACREDITATS BUITS PER A LA GENERALITAT EN MANS DE BANCS PER A LLOGUER SOCIAL I D'EMERGÈNCIA HABITACIONAL - Es desestima amb 12 vots en contra (9 CiU, 3 PSC) i 9 vots a favor (5 ERC, 3 CUP, 1 OeC).

 

PLE 21/04/16

MOCIO PRESENTADA PER "LA GARROTXA AMB EL SÀHARA" PER DEMANAR QUE LA MINURSO (MISSIÓ DE LES NACIONS UNIDES PEL REFERÈNDUM AL SÀHARA OCCIDENTAL) ASSUMEIXI COMPETENCIES EN DRETS HUMANS - S’aprova per unanimitat, amb 21 vots a favor (9 CiU, 5 ERC, 3 PSC, 3 CUP, 1 OeC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL OeC PER DECLARAR LA CIUTAT D'OLOT "ZONA LLIURE DE PARADISOS FISCALS" - S’aprova per unanimitat, amb 21 vots a favor (9 CiU, 5 ERC, 3 PSC, 3 CUP, 1 OeC).

MOCIÓ PRESENTADA PEL GRUP MUNICIPAL D'ERC PER DEMANAR EL COMPROMÍS PÚBLIC SOBRE LES PROPOSTES DEL PLE ANTERIOR REFERIDES AL PAES DE LA CIUTAT - Es desestima amb 9 vots a favor (5 ERC, 3 CUP, 1 OeC) i 12 vots en contra (9 CiU, 3 PSC).

MOCIÓ PRESENTADA PEL GRUP MUNICIPAL ERC PER DEMANAR QUE LA CIUTAT D'OLOT PASSI A SER UNA VILA GROGA A FAVOR DE L'EDUCACIÓ PÚBLICA DE QUALITAT - S’aprova amb 18 vots a favor (9 CiU, 5 ERC, 3 CUP, 1 OeC) i 3 abstencions (PSC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP PER DONAR SUPORT ALS AJUNTAMENTS INVESTIGATS PER L'AUDIÈNCIA NACIONAL I AL DRET A DECIDIR - S’aprova amb 17 vots a favor (9 CiU, 5 ERC, 3 CUP) i 4 vots en contra (3 PSC, 1 OeC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP PROPOSANT EL CANVI IMMEDIAT DE LA NOVA ORGANITZACIÓ DE L'ATENCIÓ SANITÀRIA DEL TRANSPORT URGENT DE LA COMARCA DE LA GARROTXA QUE ESTÀ CAUSANT QUE LA POBLACIÓ PUGUI QUEDAR DESATESA I PROVOCANT UNA DESIGUALTAT EN L'ATENCIÓ SANITÀRIA EXTRAHOSPITALÀRIA URGENT - Es desestima amb 9 vots a favor (5 ERC, 3 CUP, 1 OeC) i 12 vots en contra (9 CiU, 3 PSC).

 

PLE 17/03/16

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL DE LA CUP PER A LA LLIURE CIRCULACIÓ DE LES PERSONES, PER LA PROTECCIÓ DELS DRETS FONAMENTALS DAVANT L'ACTUAL POLÍTICA DE FRONTERES - S’aprova amb 15 vots a favor (8 CiU, 3 PSC, 3 CUP, 1 OeC) i 5 abstencions (ERC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL OeC PER DECLARAR LA CIUTAT D'OLOT "ZONA LLIURE DE PARADISOS FISCALS" - Queda sobre la taula, a proposta del grup OeC, que la presentava.

 

PLE 18/02/16

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP PER COL·LABORAR EN LA CREACIÓ DE LA XARXA DE MUNICIPIS PER A L'ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA - Es desestima amb 4 vots a favor (3 CUP, 1 OeC), 10 vots en contra (8 CiU, 2 PSC), i 5 abstencions (ERC).

MOCIÓ DELS GRUPS MUNICIPALS OeC, ERC, CUP, PER A REVISAR EL PLA DE GESTIÓ DEL DISTRICTE DE CONCA FLUVIAL DE CATALUNYA 2016-2021 (PGDCFC) - S’aprova per unanimitat dels assistents (8 CiU, 5 ERC, 2 PSC, 3 CUP, 1 OeC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL ERC PER A L'ADHESIÓ A L'ANY RAMON CASAS - S’aprova per unanimitat dels assistents (8 CiU, 5 ERC, 2 PSC, 3 CUP, 1 OeC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL OeC CONTRA LA CRIMINALITZACIÓ DEL DRET DE VAGA I LA DEROGACIÓ DE L'ARTICLE 315.3 DEL CODI PENAL - S’aprova amb 11 vots a favor (5 ERC, 2 PSC, 3 CUP, 1 OeC) i 8 abstencions (CiU).

 

PLE 28/01/16

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL ERC PER DEMANAR LA REVISIÓ DEL PLA DE CULTURA D'OLOT - S’aprova per unanimitat.

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL ERC DE SUPORT A LES MOBILITZACIONS I ACCIONS CONTRA EL PLA HIDROLÒGIC DE LA CONCA DE L'EBRE - S’aprova per unanimitat.

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP CONTRA L'ASSETJAMENT MASCLISTA A DONES POLÍTIQUES - S’aprova per unanimitat.

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP EN FAVOR DE LA RETIRADA DEL RETRAT DEL BORBÓ I LA BANDERA ESPANYOLA DE LA SALA DE PLENS - S’aprova amb 18 vots a favor (9 CiU, 5 ERC, 3 CUP, 1 OeC) i 3 abstencions (PSC)

 

Any 2015

PLE 17/12/15

MOCIÓ CONJUNTA DE SUPORT A LA MARXA SOM AL SEU PAS PER OLOT - S’aprova amb 18 vots a favor (9 CiU, 5 ERC, 3 CUP, 1 OeC) i 3 abstencions (PSC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP D'ADHESIÓ A LA XARXA DE MUNICIPIS PER A L'ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA - Queda sobre la taula, a sol·licitud del grup municipal CUP, que la presentava.

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL OeC D'ADHESIÓ AL MANIFEST PER LA DEROGACIÓ DEL RD 900/2015 D'AUTOCONSUM - S’aprova per unanimitat (9 CiU, 5 ERC, 3 PSC, 3 CUP, 1 OeC).

 

PLE 19/11/15

MOCIÓ DE CiU, ERC, I CUP DE SUPORT A LA RESOLUCIÓ 1/XI DEL PARLAMENT DE CATALUNYA - S’aprova amb 17 vots a favor (9 CiU, 5 ERC, 3 CUP) i 4 vots en contra (3 PSC, 1 OeC).

MOCIÓ D'OeC, ERC I CUP PER DECLARAR OLOT COM A MUNICIPI OPOSAT AL TRACTAT TRANSATLÀNTIC DE COMERÇ I INVERSIONS ENTRE LA UNIÓ EUROPEA I ELS ESTATS UNITS D'AMÈRICA (TTIP), AL TRACTAT DE LLIURE COMERÇ DE LA UE AMB CANADÀ (CETA) I A L'ACORD MULTILATERAL PER A LA COMERCIALITZACIÓ DE SERVEIS (TISA) - S’aprova amb 9 vots a favor (5 ERC, 3 CUP, 1 OeC) i 12 abstencions (9 CiU, 3 PSC).

 

PLE 29/10/15

MOCIÓ PRESENTADA PEL COL·LECTIU LA DALLA AMB MOTIU DE LA MARXA ESTATAL CONTRA LES VIOLÈNCIES MASCLISTES DEL 7 DE NOVEMBRE DE 2015 - S’aprova per unanimitat.

 

JUNTA DE GOVERN LOCAL 08/10/15

MOCIÓ DE SUPORT AL PRESIDENT MAS, L’EXVICEPRESIDENTA ORTEGA, LA CONSELLERA RIGAU I A TOTES LES PERSONES QUE VAN EXERCIR EL DRET A DECIDIR, VOTANT I ORGANITZANT EL 9N - S’aprova per unanimitat

 

PLE 24/09/15

MOCIÓ CONJUNTA DE SUPORT A L'ACOLLIDA URGENT DE POBLACIÓ REFUGIADA VÍCTIMA DELS CONFLICTES ARMATS A LA MEDITERRÀNIA - S’aprova per unanimitat dels assistents.

MOCIÓ PRESENTADA PEL GRUP MUNICIPAL D'ERC PER CONCRETAR LES INDEMNITZACIONS ALS REGIDORS - Es desestima amb 11 vots en contra (8 CiU, 3 PSC), 6 vots a favor (5 ERC, 1 OeC) i 3 abstencions (CUP).

MOCIÓ EN FAVOR DEL CARÀCTER PLEBISCITARI DE LES ELECCIONS AL PARLAMENT DE CATALUNYA DEL DIA 27 DE SETEMBRE DE 2015 I DE L'INICI DEL PROCÉS CONSTITUENT - S'aprova amb 16 vots a favor (8 CiU, 5 ERC, 3 CUP) i 4 vots en contra (3 PSC, 1 OeC)

 

PLE 30/07/15

MOCIO DE SUPORT AL CORRELLENGUA 2015 - S’aprova amb 21 vots a favor (9 CiU, 5 ERC, 3 PSC, 3 CUP, 1 OeC)

MOCIÓ PER CANTAR EL CANT DELS SEGADORS I HISSAR UNA ESTELADA BLAVA EN EL MÀSTIL DE DAVANT L'AJUNTAMENT EL DIA 4 DE SETEMBRE DE 2015, DESPRÉS DEL PREGÓ DE FESTA MAJOR - Es desestima amb 8 vots a favor (5 ERC, 3 CUP) i 13 vots en contra (9 CiU, 3 PSC, 1 OeC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL D'ERC EN SUPORT A LES ELECCIONS PLEBISCITÀRIES DEL 27-S - S’aprova amb 17 vots a favor (9 CiU, 5 ERC, 3 CUP) i 4 en contra (3 PSC, 1 OeC).

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL ERC PERQUÈ L'AJUNTAMENT D'OLOT INGRESSI ELS IMPOSTOS LOCALS A L'AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE CATALUNYA - S’aprova amb 17 vots a favor (9 CiU, 5 ERC, 3 CUP) i 4 en contra (3 PSC, 1 OeC)