El Consell Comarcal del Ripollès compta amb un sistema de cita prèvia que garanteix l'atenció ciutadana en el dia i hora assignats en les sol·licituds. Igualment, el sistema permet ordenar la gestió de l’oficina d’atenció ciutadana i minimitzar els riscos per a la salut quan és necessari evitar la coincidència massiva de persones usuàries i personal de l’Administració (per exemple, en situacions de pandèmia).

 

El servei de cita prèvia es troba disponible al web del Consell Comarcal del Ripollès, concretament a través de la següent URL: https://citaprevia.ripolles.cat. Igualment, també el podeu sol·licitar trucant al telèfon 972 70 32 11 o personant-vos a l’oficina d’Atenció Ciutadana del Carrer del Progrés, 22 de Ripoll (consulteu els horaris i totes les dades de contacte aquí).

 

Les instruccions per sol·licitar cita prèvia a través del web del Consell Comarcal les trobareu en l’enllaç https://citaprevia.ripolles.cat. La informació recollida en aquesta pàgina web igualment podrà ser d’utilitat per conèixer les dades que es requeriran quan la sol·licitud es faci per telèfon o de forma presencial.

 

Si bé el servei de cita prèvia suposa un benefici per la persona administrada i la pròpia Administració, el Consell Comarcal del Ripollès ofereix igualment atenció presencial sense cita prèvia en l'adreça i horaris indicats en l'apartat de contacte de la seva pàgina web.