Aquestes són totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

Guillermo Massana Romero

Regidor

Grup Municipal Ciutadans (C's)

  • Càrrec electe
  • Portaveu
  • Ple Municipal
  • Comissions Informatives

Currículum professional

Guillermo Massana, llicenciat a la Universitat de Barcelona de la diplomatura en Ciències Empresarials (2007). Llicenciat en Investigació i Tècniques de Mercat (2009). Llicenciat en Administració i Direcció d'Empresa (2011). Màster en Professorat d'Economia (2012), Va cursar el primer any de filologia russa a la Universitat Lingüística de Kíev (2010-2011). Natural de Castelldefels, va cursar la primària i l'ESO al Col·legi Frangoal i el Batxillerat a l'IES Les Marines. 

Actualment exerceix com a consultor en comerç internacional, anteriorment ha treballat en diferents empreses en l'àmbit de les exportacions i el màrqueting, com a professor d'economia, responsable financer, administratiu ... La seva primera ocupació va ser amb 16 anys, com a extra de cambrer al restaurant les Botes.

Currículum polític

Durant l'actual mandat és regidor de Ciutadans.

Conjunt de dades que recull totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

0 Registres carregats