Aquestes són totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

Ramon Escola Marco

Regidor

Grup Municipal Partido Popular

  • Càrrec electe
  • Ple Municipal
  • Comissions Informatives

Currículum professional

Ramón Escolà, va néixer a Barcelona el 07 de gener de l'any 1957. Va viure a Barcelona fins l'any 1998 que es va traslladar a viure a Castelldefels.

En acabar els estudis de Batxillerat, va realitzar diversos cursos en l'ambit de l'adobament, tintura i neteja de pells.

Paral·lelament, es va incorporar a l’empresa familiar, situada a Barcelona, empresa dedicada al adobament, neteja, tintura i confecció de pells, on va treballar fins l'any 2000. També va treballar a l’empresa de la seva dona, dedicada a la xarcutería i restauració.

A més, combinant-ho amb la seva feina, va estar més de 20 anys donant classes de Judo i Defensa Personal, tant a nens i nenes, com a adults, en un gimnàs de Barcelona.

Actualment està pre-jubilat.

En els últims anys ha format part de la Junta Directiva de la Associació de Veïns del Barri de Lluminetes i ha estat el seu President durant més de 2 anys, (2017-2019).

Currículum polític

Actualment, durant el mandat 2019-2023 és regidor del Grup Municipal del Partit Popular a Castelldefels.

Conjunt de dades que recull totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

0 Registres carregats