Aquestes són totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

Maria del Mar Sicilia Muñoz

Regidora

Grup Municipal Partido Popular

  • Càrrec electe
  • Ple Municipal
  • Comissions Informatives

Currículum professional

Maria del Mar Sicilia, va néixer a Almeria el 13 d'abril de l'any 1973. Els seus pares vivien a Barcelona als 5 anys es traslladen a Castelldefels, on passaven les vacances i els caps de setmana.

A l'acabar els estudis de Batxillerat, realitza diversos cursos de formació, especialment en l'àmbit administratiu, comptable i d'idiomes. 

Paral·lelament, comença a treballar en l'empresa privada, en els primers anys a l'àrea administrativa. Contínua els seus estudis d'idiomes en una coneguda escola on aviat comença a treballar realitzant tasques administratives, i més tard en l'àmbit pedagògic durant quatre anys. Més tard i durant els següents vuit anys, treballa com a Directora d'Exportació en una empresa de monètica (Màquines de canvi, expenedores, prepagament... etc.), on forja experiència i coneixements en Comerç Exterior. Paral·lelament continua estudiant un curs de Community Manager. Actualment estudia Periodisme a la Universitat Miguel de Cervantes.

Currículum polític

En els últims anys, ha treballat com a assessora política per al Partit Popular a l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Durant el mandat 2015-2019 va ser regidora del PP. Actualment, segueix com a Regidora del PP.

Conjunt de dades que recull totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

0 Registres carregats