Aquestes són totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

David Solé Gimeno

Regidor

Grup Municipal Partido Popular

  • Càrrec electe
  • Ple Municipal
  • Comissions Informatives

Currículum professional

David Solé, nascut a Castelldefels l'any 1982.

Economista de professió i gran apassionat de la política municipal. Durant anys, ha treballat en el sector financer i des de l’any 2011 està dedicat a la política de forma exclusiva. Persona activa a les xarxes socials i a la que li agrada la gastronomia i viatjar. 

Va estudiar al col·legi Sant Ferran de Castelldefels i va cursar el Batxiller al col·legi Immaculada Concepció de Gavà. Disposa d’un Màster en Direcció d'Organitzacions en l'Economia del Coneixement. És Diplomat en Ciències Empresarials i Graduat en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Tanmateix, ha realitzat cursos a la UIC i al Col·legi Universitari de Pedralbes – IESE. També és Patró d'embarcacions d'esbarjo. 

Currículum polític

Ocupa el càrrec de Secretari general del PP de Castelldefels, és membre del Comitè Executiu del PP de Catalunya i de la Junta Directiva del PP de Catalunya. Ha estat regidor en la legislatura 2007-2011, Tinent d'Alcalde i Regidor de Governació, Via Pública i Platges en la legislatura 2011-2015 i Regidor i Portaveu Adjunt del Grup Municipal entre 2015-19. Actualment, segueix com a Regidor i Portaveu Adjunt del Grup Municipal del Partit Popular. 

Conjunt de dades que recull totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

0 Registres carregats