Aquestes són totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

Manuel Reyes López

Regidor

Grup Municipal Partido Popular

  • Càrrec electe
  • Portaveu
  • Ple Municipal

Currículum professional

Manuel Reyes, va néixer a Barcelona l'any 1976. Pare d'una filla. Li agrada fer esport. Va fer judo de molt jove i ha jugat a futbol en equips com el CF Badalona o la UE Gramenet. Actualment, quan el temps s'ho permet, entrena amb els Veterans de Castelldefels, fa passejades amb bicicleta, running i curses populars. Una altra de les seves aficions són les noves tecnologies. Estudiar i llegir també li apassionen.

És llicenciat en Dret (UOC), i també, en Administració i Direcció d'Empreses (UOC), diplomat en Ciencies Empresarials (UOC) i enginyer tècnic de Telecomunicació (URL). També, és Màster en Assessoria Fiscal i Direcció Tributària (EAE / UPC), i ha realizat un programa en Lideratge de la Gestió Pública (IESE). 

Ha treballat tant per a l'Administració com per a empreses privades en diferents àmbits i sectors com la consultoria, la banca o la indústria siderúrgica.

Currículum polític

Des de 2007 és regidor de la ciutat. Del 2011 al 2015,  va ser alcalde de Castelldefels. Del 2012 al 2015, va ser Diputat al Parlament de Catalunya on especialment participava en els assumptes de món local i del municipalisme. Dintre de la seva formació política és vicesecretari d'Acció Política en Catalunya. Durant el mandat 2015-2019 va ser regidor i diputat a la Diputació de Barcelona.

Actualment, és regidor de l'Ajuntament de Castelldefels.

Conjunt de dades que recull totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

0 Registres carregats