Aquestes són totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

Rosa Pla Rius

Regidora-delegada d'Universitats

Grup Municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal (ERC-AM)

  • Càrrec electe
  • Membre d'equip de govern
  • Ple Municipal
  • Comissions Informatives
  • Regidoria d'Universitats

Currículum professional

Rosa Pla és Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona. (1986). Així mateix, va realitzar un Curs de realització de vídeo a l'Institut d'Alts Estudis Politècnics (IDEP) de Barcelona (1987 - 1988).

Professora de filosofia i psicologia a l’Institut Vall d’Hebron, de Barcelona (curs 2019-2020).

Va ser professora de filosofia, psicologia i sociologia a l’Institut Vall d’Hebron, de Barcelona (curs 2018-19) i als instituts Esteve Terrades Illa, de Cornellà de Llobregat, i Joaquim Blume, d’Esplugues de Llobregat. (Curs 2017-2018), i Presidenta de l’Associació de Veïns El Baixador, de Castelldefels (gener 2014 — maig 2017).

•Com a experiència literària cal destacar: 

Escrivint el llibre La Sala dels Miralls, que ha de completar la sèrie de ficció juvenil El Món que Dorm.

El Castell dels Dorments, segon llibre de la sèrie de ficció juvenil El Món que Dorm.

(2012 - 2013).

Publicació de La pedra robada, llibre que inicia la sèrie de ficció juvenil El Món que Dorm. (Viena Edicions — 2009).

El projecte El Món que Dorm és seleccionat per participar en la III Jornada “Comunicar ciència amb imaginació - Com escriure i parlar de ciència a l’aula”. Presentació del projecte dins de l’esmentada Jornada.

(COSMOCAIXA — 2009).

Entrevistes a Lluís Permanyer, Raimon Pannikar, Ricard V. Solé, Miguel Delibes, Salvador Pàniker i Emilio Gutiérrez Caba (DIARI D’ANDORRA, EL MÓN, LIBERACIÓN — 1984 - 2008).

Pròleg del llibre La Narrativa, Cinema i Literatura, basat en el curs del mateix nom. (FUNDACIÓ CAIXA DE PENSIONS — 1986).

Idea i coordinació del curs 'La Narrativa, Cinema i Literatura', que es va celebrar el 1985 al Centre Cultural de la Caixa de Pensions. Hi van participar: Jaume Fuster, Toni Verdaguer, Carles Barral, José Antonio Pérez Giner, Andreu Martín, Lola Salvador, Miquel Riera, Esteve Riambau, Manuel Vázquez Montalbán, Emilio Gutiérrez Caba, Juanjo Fernández, José María Latorre, Salvador Pàniker, Rafael Argullol, i Mario Camús. 1985. (FUNDACIÓ CAIXA DE PENSIONS — 1986).
•Com experiència audiovisual i teatral cal destacar:

Coordinadora de guionistes i realitzadors, i redactora de locucions de 15 documentals del programa Tarasca, dirigit per Felip Solé. (TVC — 2004).

Guionista i realitzadora de continuïtat de BECA-TV, canal del grup Planeta de documentals, i guionista d’entrevistes a viatgers per a 'El Barco de Ulises', per a GEOPLANETA-TV, canal temàtic del mateix grup dedicat als viatges (PLANETA 2010 — 2002 - 2003).

Guionista i realitzadora dels programes “Rosa Novell” i ”La Rifa de Nadal” i de 90 “càpsules” de Zones Mínimes i Mínims Motius (BTV — 1995 - 2000)

Ajudant de realització en sèries de ficció, documentals i obres de teatre per a televisió, coproduïdes per OVIDIO TV i/o TVC: “Chof” (El Tricicle & Sílvia Quer), “10 anys de TVC” (Comediants & Xavier Manich), “El Misantrop” i “Ara que els ametllers ja són batuts” (Josep M. Flotats & Lluís M. Güell), “El verí del teatre” (Abel Folk, Sergi Mateu & Orestes Lara), “Velociutat Barcelona” (Lluís M. Güell), “Recorregut de la torxa olímpica” (Cloenda dels JJOO) i “Resum dels JJOO” (Piromusical de la cloenda de les Festes de la Mercè), “Lo mejor de la Expo'92” (Xavier Manich), “QUI?” (13 obres de teatre en directe - Pere Planella, Josep Maria Mestres & Jordi Roure), “La Granja” (Joaquim M. Puyal i Lluís M. Güell), “Natura” (Ramon Folch), “Stress de Primavera” (Antoni Ribas). (1988 — 1994).

Currículum polític

Actualment és Regidora-Delegada d'Universitats de l’Ajuntament de Castelldefels, Regidora del Veïnat de la Platja de Castelldefels.

Conjunt de dades que recull totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

0 Registres carregats