Aquestes són totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

Lourdes Armengol Aymerich

Regidora-delegada de Règim Interior, Arxiu Municipal, Igualtat i Memòria Democràtica.

Grup Municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal (ERC-AM)

  • Càrrec electe
  • Membre d'equip de govern
  • Ple Municipal
  • Comissions Informatives
  • Regidoria d'Igualtat
  • Règim Interior, Arxiu municipal i Memòria Democràtica

Currículum professional

Lourdes Armengol, va néixer el 4 de febrer de l'any 1958. 

És Llicenciada en Humanitats, especialitzada  en Estudis Socials i Culturals. Mestra de taller en Arts Aplicades i Oficis Artístics de l'Escola Superior de Disseny i d'Art LLOTJA. Estudis de Post-Grau en Mercat de Treball i Estat del Benestar (UAB), pendent de finalitzar. Ha realitzat diferents cursos en Prevenció de violència de gènere i en dinamització de Noves Tecnologies. 

Fa més de vint anys que es dedica a l'ensenyament i la  coordinació de  grups d'educadors i voluntaris. ha estat col·laborant com a voluntària en diverses entitats socials: Creu Roja Castelldefels, Caritas Gavà, Fundació Social Catalunya La Pedrera.

Currículum polític

Des de fa 2013 forma part de l'executiva local d'ERC, sent la responsable de la Secretaria de la dona. Durant el mandat 2015-2019 va ser la Regidora-delegada de Règim interior i Sistemes de Qualitat. 7a Tinenta d'alcaldia. Actualment és la Regidora-delegada de Règim Interior, Arxiu Municipal, Igualtat i Memòria Democràtica. 

Conjunt de dades que recull totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

0 Registres carregats