Aquestes són totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

Ana Quesada Del Águila

Regidora

No adscrit / independent

  • Càrrec electe
  • Ple Municipal
  • Comissions Informatives

Currículum professional

Ana Quesada va néixer a Albolote (Granada) l'any 1963. Viu a Castelldefels des de l'any 1967, actualment al barri dels Canyars. Comença la seva vida laboral com a monitora de menjador del col·legi Jacinto Verdaguer de Castelldefels. Va ser Administrativa de gestió del departament de RRPP del “Institut Dexeus” els anys 1995-1998.

Ha cursat els estudis d'Interiorista a l'escola de disseny “Elisava” i a l'Escola d'Arts i Oficis de Barcelona “La Llotja”. Treballa durant dos anys en un estudi d'Arquitectura desenvolupant tasques d'interiorisme. Propietària d'un negoci d'interiorisme a Castelldefels des de l'any 1998 el 2007. Creadora d'una web de decoració online. Fundadora de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Castelldefels-Gavà-Begues l'any 2012.

Currículum polític

Durant el mandat 2015-2019 va ser Regidora-delegada de Comerç, Turisme, Hostaleria i Habitatge. Durant la legislatura 2019-2023, va ser la Regidora-delegada de Serveis Socials i Dependència, Habitatge i Comerç fins al mes de maig 2020.

Conjunt de dades que recull totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

0 Registres carregats