Aquestes són totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

Clara Quirante Soriano

Regidora-delegada de Joventut i Platges

Grup Municipal Partit dels Socialistes de Catalunya-Candidatura de Progrés (PSC-CP)

  • Càrrec electe
  • Membre d'equip de govern
  • Ple Municipal
  • Comissions Informatives
  • Regidoria de Joventut
  • Regidoria de Platges

Currículum professional

Clara Quirante, va néixer a Castelldefels l'any 1994, on ha viscut sempre. Va estudiar primària al Can Roca i secundaria i batxillerat al IES Mediterrània. Va fer ballet a l’Escola Municipal de Dansa i també natació al patronat de Can Roca. De petita va passar els estius amb Paranens i ha fet teatre amb Paranoia i Nou Horitzó. Quan anava a l’institut participava de les activitats de dinamització del Casal de Joves, formant l’Associació d’Estudiants del IES Mediterrània. És una enamorada de Castelldefels, les seves passions són viatjar, menjar i patinar. 

És Graduada en Investigació Privada per la Universitat de Barcelona (UB) i en l’actualitat estudia Educació Social a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

En un primer moment, la seva trajectòria professional va estar lligada al món sindicalisme estudiantil, portant a terme projectes de participació estudiantil. L’any 2015 comença a treballar com a tècnica auxiliar de Joventut a l’Ajuntament de Castelldefels, sent responsable dels PIDCES, projecte de informació descentralitzada als centres d’educació secundaria, i gestionant el Casal de Joves, entre altres.

Currículum polític

Es va afiliar al 2008 a l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC), posteriorment va entrar a la direcció general, sent secretària Nacional d’Instituts l’any 2012. Militant de la Joventut Socialista de Catalunya des del 2009, ha ocupat diferents càrrecs, actualment és Viceprimera Secretària del Baix Llobregat. Al 2012 va afiliar-se al Partit dels Socialistes de Catalunya, ocupant diferents càrrecs orgànics, des del 2017 és secretària d’Organització i finances de l’Agrupació de Castelldefels i consellera de la Federació del Baix Llobregat. Al 2014 es va fer sòcia d’Alianza per la Solidaridad, i al  2016 es va afiliar a la Unió General de Treballadors (UGT). Al 2017 va fundar l’Associació Feminista Les Bruixes.

 Durant el mandat 2019-2023 és Regidora-delegada de Joventut i Platges. També és Consellera del Consell Comarcal del Baix Llobregat de Joventut.

Conjunt de dades que recull totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

0 Registres carregats