Aquestes són totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

Fernando Cerpa Fernández

Regidor-delegat Via Pública, Manteniment i Gent Gran

Grup Municipal Partit dels Socialistes de Catalunya-Candidatura de Progrés (PSC-CP)

  • Càrrec electe
  • Membre d'equip de govern
  • Ple Municipal
  • Comissions Informatives
  • Regidoria de Via Pública i Manteniment
  • Regidoria de Gent Gran

Currículum professional

Fernando Cerpa va néixer l'any 1964, pare d'una filla. Li agraden els esports i passejar per la muntanya.

Desenvolupa la seva trajectòria professional a la policia local de Castelldefels en l'àmbit de l'Educació Vial (des de l'any 1992). S'ha format com a tècnic de esport-base, tècnic d'educació vial, i director de parcs infantils de trànsit. Fundador de l'Escola de Futbol-Base-Castelldefels. President del Club de Handbol Esportiu Castelldefels (1998-2000) i membre fundador del Club Futbol Sala Femení de Castelldefels. Membre de l'ONG Solidaritat Sense Mons des de 1998 fins a l'actualitat. Ha col·laborat en el desenvolupament de diferents projectes de cooperació i solidaritat al municipi d'El Sauce, a la província de León a Nicaragua.

Currículum polític

Durant el mandat 2015-2019 va ser regidor del PSC. Actualment, durant el mandat 2019-2023 és Regidor-delegat Via Pública i Manteniment, i Gent Gran.

Conjunt de dades que recull totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

0 Registres carregats