Aquestes són totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

Esther Niubó Cidoncha

Regidora-delegada de Presidència, Comunicació, Noves Tecnologies, Serveis Socials i Dependència

Grup Municipal Partit dels Socialistes de Catalunya-Candidatura de Progrés (PSC-CP)

  • Càrrec electe
  • Portaveu
  • Membre d'equip de govern
  • Ple Municipal
  • Comissions Informatives
  • Regidoria de Presidència, Comunicació i Noves Tecnologies
  • Regidoria de Presidència, Comunicació i Noves Tecnologies
  • Regidoria de Serveis Socials i Dependència

Currículum professional

Nascuda a Barcelona (Barcelonès) el 1980. Viu a Castelldefels (Baix Llobregat) des de 2010. Casada i mare d’una nena i un nen. 

Llicenciada en ciències polítiques i de l'Administració (en l'especialitat de relacions internacionals) per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en política internacional a la Universitat Lliure de Brussel·les. Màster en comerç exterior i economia internacional a la Universitat de Barcelona. Màster en polítiques públiques i socials a la Universitat Pompeu Fabra - John Hopkins University.

Currículum polític

Ha treballat com a analista a la secretaria de política europea i internacional del PSC (2001-2004) i com a assessora al Parlament Europeu (2004-2009). Membre del Patronat de la Fundació Rafael Campalans, la fundació política del PSC, des de 2003, d’on va ser coordinadora de les relacions institucionals i internacionals de 2010 a 2013. Col·laboradora acadèmica del Departament de Ciències Socials d'ESADE (2010-2012).

Ha participat en l'elaboració i edició d'«Europa XXI», en el llibre Europa, federalisme, socialdemocràcia XXI de la Fundació Rafael Campalans (2012); «Educació i formació a la Unió Europea: per a un creixement intel•ligent i socialment inclusiu a Europa», a la revista + Europa, del Consell Català del Moviment Europeu, 10 preguntes i respostes sobre l'estratègia socioeconòmica Europa 2020 (2011); «El futur del socialisme europeu», en el llibre L'esquerra, un instint bàsic. Vint-i-una reflexions sobre els reptes del socialisme del segle XXI (2008) i la guia Barcelona +10. El procés euromediterrani, juntament amb Raimon Obiols i Josep Borrell, entre altres autors (2005), editada pel Grup Socialista al Parlament Europeu. Autora de les publicacions Catalunya en el nou escenari europeu i mundial (2003) i Guia de la Convenció sobre el futur d'Europa (2002). Ha col•laborat en diversos números de la Revista de la Fundació Rafael Campalans (2005-2017), amb articles d'anàlisi de l'actualitat política europea i mediterrània, la construcció europea o el debat sobre la socialdemocràcia. Ha col•laborat en publicacions de diverses fundacions progressistes europees.

Afiliada al Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) des del 2002. Secretària de política europea (2012-2014). Va ser membre de la comissió responsable d'elaborar un reglament per a celebrar eleccions primàries per a elegir un candidat del PSC a presidir el Govern de la Generalitat de Catalunya (2012). Va fer funcions de portaveu del PSC (2013-2014). Candidata número 2 del PSC en les eleccions al Parlament Europeu del 2014. Portaveu del PSC (2014-2016). Diputada de l'XI legislatura (2015-2017) al Parlament de Catalunya on va exercir de portaveu socialista de la Comissió d'Ensenyament, vicepresidenta de la Comissió de Cultura i membre de la Comissió d'Afers Exteriors. Diputada també en l'XI legislatura del Parlament, on és portaveu socialista de la Comissió d'Ensenyament, secretària de la mesa de la Comissió d'Afers Exteriors i membre de la Comissió de Cultura. Actualment, és Regidora-Delegada de Presidència, Comunicació, Noves Tecnologies, Serveis Socials i Dependència durant el mandat 2019-2023.

Conjunt de dades que recull totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

0 Registres carregats