Aquí trobaràs els perfils i trajectòries professionals dels representants polítics locals i dels titulars dels òrgans directius de l'ens i dels organismes vinculats. També hi ha les seves dades de contacte i les seves retribucions. En el cas dels alts càrrecs, també les declaracions d'activitats, patrimonials i interessos.

Cristian Hundamal Gimeno

Regidor de Cultura i Joventut

Grup Municipal Partido Popular

  • Càrrec electe
  • Equip de govern
  • Ple Municipal
  • Regidoria de Cultura i Joventut

Cristian Hundamal, va néixer el 19 de juny de l'any 1994. Fill i germà de famílies de catalanes, santanderins, andalusos i de diferents països. Arriba a Castelldefels l'any 2000. Li agrada viatjar per a conèixer altres cultures diferents, el teatre i la gastronomia local. Des de molt jove, molt actiu en tots els processos participatius de la ciutat sobretot en àrees de joventut, cultura i festes.

Formació Acadèmica:Els inicis educatius comencen al col·legi Maristes Sants-Les Corts. En arribar l'any 2000 a Castelldefels, continua els seus estudis al CEIP Lluís Vives i posteriorment, a l'INS Josep Lluís Sert. Finalment, va cursar graus professionals d’Agències de Viatges i Turisme i Relacions Públiques i Màrqueting.

Trajectòria professional:Després de la seva formació acadèmica, ha treballat, majoritàriament, en el sector dels esdeveniments amb importants marques internacionals. I en l’ última etapa en el sector financer.

Trajectòria política:Actualment, és president de Noves Generacions del PP de Castelldefels, Secretari de Xarxes Socials de l’ àrea de Comunicació del PP de Barcelona i Vicesecretari de Comunicació Membre de la direcció de Noves Generacions de Catalunya del PPC.